Btlozturk Harryer34 bende çerkezköy irmet hastanesine gidiyorum ama levent beyin ilgilenmesi nasıldır bilmiyorum
Btlozturk Harryer34 salih beye gidiyorum cok memnunum,bide ilke hanim var onada gitmiştim oda cok iyi ve ilgili
Btlozturk Harryer34 Ben uzun zamandır salih beye gittiğim için,o söyluyor ayın 15′nde randevu açılıyor o zaman randevu alın diye öyle randevu alıyorum.
Btlozturk Ben uzun zamandır salih beye gittiğim için,o söyluyor ayın 15′nde randevu açılıyor o zaman randevu alın diye öyle randevu alıyorum.
1cocuk1bebekannesi İlke hanıma gidiyorum. Hamileliğimin 12. Haftası daha suanlik memnunum tabi daha yola yeni çıktık sayılır 🤗
Btlozturk 1cocuk1bebekannesi ilke hanıma bende bi kere gittim gerçekten iyi bi doktor,güzel ilgileniyor. İlk doğumunu salih beyde yaptığım için ikinciyede salih beye gitmeye başladım.
1cocuk1bebekannesi Harryer34 birinci dogumumda optimedte yaptım doktorum ayrılmış ordan.simdi ilke hanımı çok önerdiler
Btlozturk 1cocuk1bebekannesi ilke gercekten iyi doktor. Dediğim gibi bi kere gittim ama memnun kaldım.