10Seher10 Pinkbutterfly hep modanisadan alışveriş yaparım. Hiçbir kıyafetim iadeyle ya da kusurluyla uğraşmadım çok şükür. Ben eşarp bağlayamıyorum. Şal yapıyorum 😊
ikikuzuannesi_18-21_ Pinkbutterfly ben Modanisa dan sık alışveriş yaparım beğenmediğim bişey olursa iade konusunda yormuyorlar. Onun dışında ghisanın modelleri de rahat gerçi biraz pahalılar ama gerçekten çok güzel modelleri var. Ben şal ile çok rahat ediyorum özellikle pamuklu şallar iğneye bile gerek kalmıyor bazen.
Kiziltan Kadriye Baştürk, kevser sarıoğlu, vesna, kk design, manuka, modazm, touche, terzidükkanı, rabiaca, garzia, suud aklıma gelenler. Şal için freshscarf pamuk gayet rahat
MrsRich Pinkbutterfly instagramdan alışveriş yapacaksan Şafak giyim bymfashion esvetgiyim var internet üzeri Trendyol modaselvim modanisa var Sefamerve anne giyim bence ama oraya da bakabilirsin şal daha rahat kullanışlı yazın eşarp çok yakar ama senin tercihin 🥰
hhugur Pinkbutterfly esarppark bakabilirsiniz şal ve eşarp için pamuklu ürünler tercih ederseniz yazın çok rahat edersiniz
Biranneadayiiii Şal için büzgü pamuk şallar var yapımı aşırı kolay ilk etapta tercih edebilirsiniz çok kolay şekil alıyor ve kafada yok gibi ben çok memnunum 😊
Karanfill Modanisa, lamelif ve trendyoldan yapıyorum çok memnunum. Özellikle Modanisa da bazı markalar tam tesettür. Yani eteklerin elbiselerin pantolonların boy uzunluğu falan tam tesettüre göre.
Mervebektass Pinkbutterfly Esbutik var netten bakabilirsiniz ben hem netten alıyorum hem normal gidip yerinden 🤗
YuvarlanamayanPandaa Pinkbutterfly modaselvim şaşmadan tereddüt etmeden alşıveriş yaptıgım site öneririm
Haticecakirr SerpilEsra Fatmaklc dediğin butiği hiç bilmiyorum canım ama dumandan 3-4 sefer ürün sipariş ettim memnun kaldım
Mom54544 Pinkbutterfly hayırlı olsun rabbim devamını getirsin inşallah canım Modanisa,modaselvim,modamerve den alışveriş yapıyorum ben genelde bide bana kalırsa şal daha basit oluyo benim için kapanalı 10 yıl falan oldu ama alışamadım halen eşarba ben çok çok nadir bayramda falan takmaya çalışıyorum genellikle şal daha basit benim için
Gulsenyilmaz Pinkbutterfly şal bu sayfadan bakabilirsin hem cok güzel hemde fiyati uygun agac kabuğu ve jazz sallar favorim yazin terletmiyorda https://www.biescarfs.com/
Emirinannesi34 Pinkbutterfly sefa merve, moda merve, tozlu.comdan alıyorum ben genellikle. Sizin gibiydim ordan tamamladım
Aynur-13 Pinkbutterfly ben trendyol modestten bi elbise aldım çok memnun kaldım hemde uygundu şal kullansan daha rahat edersin bozulma derdi çok daha az çünkü