Mlhameliha Cilekkz-22 arkadaşım şimdi sedaya gidiyor çok iyi dedi ve sormuş hangisi iyi diye funda ve seda hanım iyi demişler ona
Cilekkz-22 Mlhameliha seda iyiyse neden benim arkadaşımla ilgilenmedi düşük yaptı o zaman halbuki onun hastasıydı arkadaşım
Harryer34 Cilekkz-22 benim ilk deneyimim bilmiyorum salı gunu gideyim de ilke hanımdan randevu alarım
Cilekkz-22 Harryer34 ben ne zaman gitsem hep geç gelirdi odasına hastası bitince de odasından çıkıp gidiyodu levent bey
Mlhameliha Harryer34 bende cesaretimi topladım gidecektim ama banada randevu verilmedi geçen hafta bende geri Nida doktoruma gittim ama irmet gözümde çok karardı bir türlü yenemiyorum o hastane korku mu
Cilekkz-22 Harryer34 salih bey çok yoğun birisi anca takvimde gün gün bakarsan bulursun randevu hastası çok
Cilekkz-22 Mlhameliha evet bende ilk irmete gittiğim gün salih beye gitcektim yoğun olduğu için sıra alamadım sezer beye gittim oda sadece davranışlarından sebep anca 4 ay gidebildim
Cilekkz-22 Harryer34 irmet hastanesinin uygulamasını telefonuna indir takvimden gün gün bak randevuya bulursun mutlaka
Cilekkz-22 Harryer34 senin için baktım şimdi 01.06.2021 tarihinde 16.15 randevusu var salih beye 2 haziranda da 11.45 randevusu var
Harryer34 Cilekkz-22 gebelik için daha yeni oldugu için gecen hafta levent beye digerlerinde hiç randevu bulamadım onda vardı ona gittim ogun kab testi istedi yaptırdım salı gunu göstermeye gitcem bakalım
Harryer34 Cilekkz-22 cok tesekkür ederım ayın 1 aldım ama bişe sorcm daha sonra kolayca randevu bulabılırmıyım acaba