Gulcicek Sumus yaaa genelde 15 mm den sonrasi icin konusuluyor deniliyor. Düşmüş de mm aslında neden böyle oluyor 😔 kqc haftalik oldun canim
Gulcicek Sumus bi de bana 28-30 hafta arasi da dogum planlanip tedavi baslanabilir demislerdi. Belki öyle olur senin de.
Gulcicek Sumus gerçi bende daha heyete girmedim bakalim orada ne diyecekler net olarak 😔 Allah yardımcımız olsun dua ediyorum bol bol tüm yavrulara sağlık versin rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gulcicek Merhabalar bugün yine perinatoloji bölümüne gittim. Ventrikülomegali de 11 mm 9.7 ölçüldü ufalmis. Ama kalp kapakciginda kaçak ve kalpte parlaklik görüldü. Ruh halim yine berbat :( kordosentez sonucunu bekliyorum suan
leyla0821 Gulcicek canım benim küçülmesine çok sevindim, inşşh kalple ilgilide önemli birşey değildir Allah’ım korusun bebeklerimizi
Elif3534 Gulcicek bence sonuçların çıkınca bazı şeyler kesinleşir, şimdi üzme kendini. Parlaklık dedikleri olay geçiyor, arada oluyor falan. Çok da sorun etme canım. İnşallah sonuçların güzel çıkar. Şu an kaçıncı haftadasın peki ?
leyla0821 Gulcicek bizde bugün öğlen gideceğiz doktorumuza, ventriküller ölçülecek çok heyecanlıyım güzel haberler alırım inşlh
Elif3534 Gulcicek ben de doktora gitmiştim 3 gün önce. Bebeğinin beyin yapısını oluşturması da çok önemli dedi doktorum. Bir de bu haftalardan sonra çok artış beklemeyiz dedi. Eğer öyle bir problem de yoksa içini ferah tut. Ventrikül değerleri düşmüş. Kalbinde parlaklık ona bağlı olsa zaten önceden de çıkardı. Sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi. Ama moralini de yüksek tut. İnan ki çok etkiler. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Annelik iç güdüsü bazen oluyor ama ben olduğunca pozitif olmaya çalışıyorum. Bu da bence bebeğe yansıyor
leyla0821 MakbuleK tacagens sağ ventrikül 10 mm. görünüyor küçülmemiş ,sınırıda geçmemiş henüz 2 haftada bir kontrollere devam. inşlh küçüldüğünü görürüz🙏🙏