Sumus Gulcicek anladım canım inşallah hersey guzel olur hepimiz için hepimizin durumu şuanda aynı inşallah düzelir doğana kadar
Sumus Gulcicek capanin verdiği kağıtta Kadıköye bir yer yazıyordu orayı aradım 2800 istedi sonra capayi tekrar aradım başka hangi hastaneden çektir bilirim diye cerrah paşa dan dedi aradım aradım telefonu ne bakıyorlar ne cevap veriyorlar bende gittim bağcılar da medipol mega üniversite hastanesi var orda çektirdim 840 TL ye bir tanıdık yardımıyla ama normalde 1500 falan mis galiba. Yenibosna da Nisa hastanesi var biliyorsan orda da 740 TL dedi
4434 Gulcicek bana da mesela doktorun bol su iç ve günde 1 tane havuç ye faydası olduğu söyleniyor dedı
Sumus Gulcicek senden de canım istersen bir ara sor en uygun orası geldi bana ben normal kontrolleri o de orda yaptırıyorum doktorum orda ayrıntılı ya da orda girmiştim
Sumus Nevnev canım seninki aslında normalmiş 10 mm nin üstü sıkıntılı diye biliyorum ben ama. Bende şimdi aldım tabağı elime ceviz yiyorum valla inşallah bir faydası olur polen falan yiyecem
4434 Nevnev bızde de kalp ense burnu hersey normal benim 10ub altında olduğu için takip edilir dendi ama yınede cok üzdü bu durum
Nevnev 4434 ben de çok üzülmüştüm, sonra instagramda bu durumu yaşayan bir sürü anneyle tanıştım, hepsinin benimki gibi bi kaç hafta sonra geçmişti. Sen güzel düşün, güzel beslen, ceviz ye dua et ♥️
Gulcicek 4434 ben direk gittim kadın doğuma ama sonra orasi perinatolojiye yazi yazdi gun aldim oyle gidebildim biraz uzun sureci
Esenesen02121 Gulcicek rabbim şifa versin endişelenmeyin kese görünmedi diye nasıl kötü olmuştum yediğim ağzımdan burnumdan gelmişti ağlaya ağlaya yiyordum sizi çok iyi anlıyorum dua edelim isim yazın isimli daha etkili olur inşallah sizin için dua edeceğim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gulcicek Esenesen02121 adım duygu canim. Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 tum bebislere rabbim şifa versin inşallah
Esenesen02121 Esenesen02121 amin dualarımdasın duygu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bu Arada olumlu düşün sürekli evrene pozitif mesaj gönder bir adak ada kurban olmasada temiz çıkarsa bir fakir doyuracağım vs gibi sürekli geçecek de gözlerini kapat ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldığını düşün bunu hisset bu anlamda ritüeller yap ama dediğim gibi en önemlisi pozitif mesaj göndermen evrene buna odaklan ve kesin bir şekilde istediklerini hayal et sağlıklı günler diliyorum
4434 Gulcicek benim de 23 +4 ama doktorum bı hafta önde olduğu için 24 bucuk hafta dedı senınde cınsıyetı erkek mi canim