bitanembugram Asli61 Doktorum herhangi bi sorun yoksa ilk gebelikse 39 ikinci gebelikse 38 de alıyor sezaryana
BegumIscanTunc Asli61 30+4 haftayım doktorum geçen hafta 38 de sezeryana alırız dedi gebelik şekeri olduğundan dolayı fazla bekletmiyoruz dedi
Asli61 bitanembugram benim ikinci gebelik yuksek tansiyon ve bel fitigi var 21 haftaligim ikiside zorlamaya basladi 😔
bitanembugram Asli61 geçmiş olsun Allah şifa versin tabi doktorunuzu bilemem tahminim erken alır çünkü böyle rahatsızlık olmasa bile 2. Bebekler erken gelmeye çalışıyormuş kanala daha çabuk giriyormus bundan dolayı da doktor erken alıyormuş 2. Gebelikte
Asli61 Es1609 yoktu normal dogum oldu ikincide cikti kendi ailemde genetik tansiyon var hamileligimn basindan beri tansiyon ilaci kullaniyorm
Es1609 Asli61 benmde ilk hamileligimde oldu 25 haftalık doğum yaptım smdi tekrar bebek istiyorum ama korkuyorum
Es1609 Asli61 inşallah hepimiz için öyle 🤲🏻 Bebeğimi kaybettim ben iki gün yaşadı o yüzden tansiyon korkum cok
Asli61 bitanembugram insallah sag salim dogsun da 21 haftaligim tansiyon sınırda fitik desen biraz yuruyus yapsam bacak agrim oluyor temennim saglikli bi gebelik gecirmem🙏
Matahari RuyasMom2 Solunum güçlüğü veya emmede güçlük yaşadı mı bebeğiniz küvöze girmesi gerektimi nasıldı genel olarak
Matahari RuyasMom2 benim doğum da 38 de olacak gibi o yüzden merak umarım benim bebeğim de sizinki gibi sorun yaşamaz