Mucizem4111 miniklerim125 birinci bebeğimin 6 haftalıkken ikinci bebegiminde 8 haftalıkken duydum biri geç gelişti. İkiz annelerinden duyduğum kadarıyla genellikle öyle olurmuş biri daha geç gelişirmiş
neslioguz miniklerim125 8. Haftada kalp atışı dinlemek için gittiğimde hem tek yumurta ikizlerim olacağını öğrendim hemde ikisininde kalbini dinledik 🥰
GNurr Mucizem4111 kaçıncı haftada öğrendiniz acaba ? 4+6 dayım bugün gittim doktora iki kese gördü ve biri gelişmemiş kendi emilir veya düşer dedi . Ama bazı yazıları okudum geç gelişende varmış bir bilginiz var mı 🙈
mrym00 GNurr bendede ilk iki kese gozuktu, ikinci kez gittim biri kendiliginden kaybolabilir biri net gozukuyor demişti. ondan sonda ikiside iyi net gozuktu
Mucizem4111 GNurr benimde ikinci keseme 5+4 te gittim boş gebelik olabilir dedi olsada sorun degil kendiliğinden kaybolur gider dedi 8 haftamda ikisinide gördüm kalp atışlarını duydum 🙂
miniklerim125 Tam zamanında gitmissiniz benim randevum biraz erken o yüzden erken duyan var mı diye merak ettim 🤗☺️
Burcumirac miniklerim125 Ben 5 haftalikken iki kese gördü birini 6 haftalikken birini7 haftalıkken duyduk
GNurr miniklerim125 peki doktor hiç diğeri daha küçük düşer dedi mi yoksa ikisininde kese boyutu aynımıydı :)
miniklerim125 GNurr yok söylemedi keselerle ilgili bişey sadece iki tane görüyorum dedi bende heyecandan nasıllar diye soramadim. ama ben ultrason kagidigina bakınca biri 6.98 biri 7.22 idi ☺️