Nehirimmm06 Kızlar ayrıntılı 2 Li dörtlü bütün testleri yaptırdım çok şükür temiz geldi suyum biraz azaldığı icin doktor renkli doopler istedi orda bebeğin kafasının dolikosefali olduğunu söyledi düz kafa demekmiş netten biraz baktım ama yaşayan var mı
Deletedmom23234 Nehirimmm06 Kafatası şekil bozukluğu. ben yaşamadım ama doğumdan hemen sonra ameliyat ile düzeltiliyor diye biliyorum 🙏🏻
Burcu_NFUE Nehirimmm06 Allah şifa versin kardeşim bazen öyle diyorlar şöyle böyle down sendromlu diyorlar bebekler sağlıklı doğuyor . Sen gönlünü ferah tut Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah 🌺
irorkay Nehirimmm06 bence pozisyonundan dolayı öyle göründü. Detaylıda çıkardı bence bir şey çıksaydı
Nehirimmm06 Deletedmom23234 doktor önemli bişey değil kafası biraz sivri olacak dedi ama ameliyattan bahsetmedi
Nehirimmm06 Burcu_NFUE evet duruşundan da kaynaklanıyor olabilir dedi canım yeri biraz darmıs rahmimden dolayı
Nehirimmm06 Deletedmom23234 inşallah canım duruşu biraz ters bide sıkışmış rahim yapımdan dolayı inşallah düzelir
Deletedmom23234 Nehirimmm06 Düzelir hiç merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alıın bebeğinizi inşallah ❤️
Nehirimmm06 irorkay benimde aklıma öyle geldi canım bide ultrason resimleri de çok normal duruyor ama tabi doktorlar ne dese inanıyoruz
zynep24 Nehirimmm06 merhaba canım nasılsın kaç haftalıksın bana da dün dolikosefali tanısı koydular benim de suyum az bebeğimin kafa çapı 3 hafta geriymiş inşallah sıkıntı olmaz sende durumlar nasıl 26 haftalığım ben sen kaç haftasın
Nehirimmm06 zynep24 bebeğin makat gelişimi canım ben 30 haftalık oldum suyumuz az ve makat gelişi olduğu icin de öyle duruyor olabilir dedi kötü bişey değil korkulacak bişey de değil dedi kafa çapı bi hafta geriden geliyor benimde
ongelukkig Nehirimmm06 benim kızımın ki kadar sivri kafa yoktur ya 🤣🤣🤣 zamanla düzeliyor ortası çukur yastıklar var ben hep ondan kullandım
Nehirimmm06 ongelukkig annemde kafası su gibi daha doğunca düzelir dedi bana canım sağlıklı olsunda inşallah
zynep24 Nehirimmm06 her zaman geriden mi geldi bana da doktor sıkışmış dedi su azlığından inşallah bir problem olmaz çok korkuyorum