Hiraa İyi aksamlar kızlar. 24 haftalık hamileyim ama 26 haftalık çıkıyo bebegım doktor 2 hafta önde dedı. Olumsuz bişe demedı ama içim içimi yiyo benım gıbı 2 hafta önde giden var mı varsa sorun cıktı mı sizde 😕
AESahin Hiraa bende 31+1 di 32+3 görünüyordu doktorum diyete başlamak lazım dedi 2 haftadan fazla önde gitmesi sıkıntı ama 2 hafta tölere edilir pek riski yok demişti
EmlMnl Hiraa merhaba , hiçbir sıkıntı olmaz merak etme ilerleyen haftalarda bu fark azalıyor benim bebeğimde sürekli ilk zamanlar 1 hafta önden gidiyordu ama şuan en son kontrolde 2 gün önden gidiyor , 28+4 günlük hamileyim hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Burcuckmk Hiraa sorun olmuyor canim benimkide oyleydi doktor yemene dikkat et hamileyim diyr abartma dedi dikkat ettim 10 günr düştü sonra
Ysmmmnn Hiraa vitamin galan kullanıyomusunuz nasıl besleniyorsunuz nzilerede söylermisiniz bebekleri zatıf olan annelerede bilgi olur
Beren06 Benim doktorum 2 hafta önden veya 2 hafta geriden gitmesi normal bir durum sakıncası yok demişti
Suleasyaa 28+2yim bana da 2 hafta önde dedi seker testi yapmıştı daha önce ama tekrar istedi. Seker olabilir dedi bana da
Hiraa Burcuckmk benım yemem ıyı maşallah artık bende dıkkat edeyım canım aksam yemeyım en azından hep acıkıyorum 🤦🏻♀️
Hiraa Ysmmmnn evet canım vıtamin hapı kullanıyorum decavıt ismi o kadar ama yemem ıyı benım maşallah bide kaşar cok sevıyorum o da bebege kilo yapıyomuş cevız kuru yemiş meyve guzel yıyorum kısacası agzım hıc durmuyo kendımı biraz frenlemeye başladım
eaktr Hiraa merhaba, bende 26 haftayım benimde oğlum 2 hafta önden gidiyormuş🤷🏼♀️ Normal doğum için sadece iri bebek olursa biraz zor olabilir, onun dışında herhangi bir sorun yok☺️🙃
Burcuckmk Hiraa cok tatli ve gece yemek cok etkili oluyor bende tutamamistim kendimi ama sonra azalttim
1Acemianne Hiraa İnşallah bi sorun çıkmaz bende daha hastaneye gitmedim benimde ilerde sanırım bebişim ailedede şeker var kesin ister doktorum
ozydm Hiraa benimkide 10 gün falan önden gidiyor. Bu gidişle normal doğum zor olacak. Şeker yüklemesinde falan da sorun yoktu. Tamamen genetik eşimde bende iri doğmuşuz çünkü. Ama ben yinede son zamanlarda tatlıyı çok nadir yiyorum. İyice şişmesin yavrucak 😕
Dareyn Hiraa Önden gitmesi haftasına göre değişir.. Benim doktorum da dedi ki bebekler son haftalar da gerileyebilir ilerde olması (çok olmamak kaydı ile) iyi bir şey. Benim bebeğim 2 hafta ilerideydi 37+4üz haftası ile uyumlu 🥰
Dareyn Hiraa Tabi ki anlıyorum 💐Hemen gebelik şekeri akla geliyor ama belki denk gelmediniz bazı anneler 36 da kilosu 200 gr daha almışken 37 de aynı kalmış gelişmemiş diye şikayet edebiliyor. Bu bebeğe göre değişiklik gösteriyor çünkü. Bir de erken doğum riski her an olabilir önden gitmesi bazen iyi oluyor dediğim gibi çok olmamak kaydı ile 💕36 hafta da erken doğum olabilir dendi kilosu normalden fazlaydı 2800 dü mesela gayet iyiydi her an her şeyi düşünmek lazım yine de vaktinde gelsinler inşallah 🌸