Zeynepinn Nazenindefne çok nadir bir saniye bakar hemen geçerir gözlerini seslere tepkisi var konuşunca kulak veriyor bazen ama bakmıyor mesela ani ses olur veya üstüne giderim hemen irkiliyor korkuyor mesela el ayak hareketleri de var
Ytugcek Cansukrb tandem emzirme diye birşey var araştırın, sakin bırakmayın emzirmeyi. Benim kızım 25 aylık, 8 aylik hamileyim emziriyorum
Cansukrb Ytugcek yok biliyorum zaten tandemi ama tıpta ikiye ayrılmış ndurumda kimi emzirin kimi bırakın suanlik devam ediyorum
Eymentoss Emine_2020_robin aslında biryandan çok iyi oldu ama çok yıprandım gerçekten anlatamam 😥 Allahım annelere sabır versin güç versin 🤲
Duygu19031903 Oğlum 18 aylık 9 haftaligim ,mide bulantılar im var falan var bir şekilde idare ediyorum ne olacak çok merak ediyorum birde hala emziriyorum, tandem emzirme yi düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa
Oznrasl Yc0125 şişkinlik olduğunu bende düşünüyorum ama genel olarak şiş durumda bende hatta baya şok yaşıyorum bu durumdan dolayı ama kilom ise aynı hatta bir kilo bile verdim
FerahBS Zeynepinn ben de tam olarak hemen doğum yaptıktan sonra düşünüyorum 😁 zorşukları yaşayıp gözüm korkmadan 😆 ama 2. Çocuk için henüz kesin karar vermedik tabi doğuma kadar vermemiz lazım 😅 ikisi beraber büyür hem ikiz gibi inşallah
Sevilyikilmaz Ben bisey sorucaktim yeni katıldim foruma cevap geldiginde nasil ogrenicem biri ogretebilir mi
birisi30 ruveyda98 3. Bebeğine erken hamile kalanlar da gelebiliyor mu 😅 kızım 15 buçuk aylık 24+2 yim bir de 7 yaşında oğlum var 😋
Dt_gamzee birisi30 işte bu tam benlik mis 6m5 yaşında oğlum.var 11 aylık kızım var 5 +3hamile olduğumu öğrendim 🙈🙈
Elif_meryem51 ruveyda98 selam kızlar ben hamile kalmam doğurmamda kolay olmadı ilk kızımı 5 senede tedaviyle oldu doğururkende ölümden döndük 1.800 gr çocukla büyüdüm ben prematüre annesiyim preklemsi hastası olduk şükür şimdide 7haftalık kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım
Elif_meryem51 Ve şükürler olsun ne zorluklara göğüs gerdim allahın bi mucizesi benm için kızım var artık rabbim ne verirse doğurabilmek hamile kalabilmek sütünü verebilmek büyük bi nimet bence
tatlimmbenim123_ ruveyda98 bende 3 aylık hamileyim kızım 6 aylık 😭😭 nasıl bakacağım ikisine yetebilecek miyim acaba 🤦🏻♀️