KucukAnne538 So12345678 Valla artık başka çaremiz yok ama öyle düşünün öyle böyle bakacağız korksakta zorlansakta ☺️
Ecemina20 ruveyda98 8 aylık kızım var 23+2 günlük hamileyim 😂 rabbim izin verirse kızım Eylül doğumlu şimdiki bebeğimde Eylül doğumlu olacak 🥰
So12345678 Ecemina20 benimde oğlum var 1 yaşında hamileyim 2.5 aylık Rabbim izin verirse aralıkta doğum İnşAllah
Deryanur-devran ruveyda98 emzirdim 15 dakika sonra elime sarı sarı kustu hep asitli şekilde çok rahatsız oldu çocuğum bidaha da vermedim sütüm bozulmuş meğerse
Kabem Ttaz Bende 38 yaşında 4.hamileliğim sürpriz oldu oğlum 23 aylık ve 4. Sezeryanım olacak 21 haftalık gebeyim Allah dağına göre kar verir vardır bi hayır sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim❤️❤️
Selinish_ ruveyda98 benimde 2 oğlumun arasında 20 ay olacak 😂 doğuma 2 ay kaldı zorlanmıyorum değil ama allah güç veriyor kendimi daha bilinçli ve hızlı hissediyorum
Ajdjrek Arkadaşlar soruyla alakası yok 22 haftalık gebeye bebegi midesi büyük galiba dedi yaşayan var mı acil bilgi almak istiyorum
Ayseyavuz aysimaninannesi58 maşallah Allah kolaylık versin istyrk mi oldu sezeryan yeriniz agrimazmi bebiş buyudugunde
Mommy_006 ruveyda98 6 ay emzirdim keşke tandem yapsaymışım günde 1 kere 5 dk emzirip pişmanım öyle yapmadııma
Ayseyavuz aysimaninannesi58 şuan ne kadarlık oldn cnm Allah yardımcın olsn benm oğlum 18 aylk olck herkes dyo çok erkn sezeryan dye ya bayağa uzldum 😔😔
YYaseminn aysimaninannesi58 Ay kuzum inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende sezaryanliyim bebeğimi kaybettim obyuzden bidaha istiyorum ama sezaryan olduğu için beklemem gerekiyor