2inciannelik hanzadeee en son 12 haftada gittim göstermedi ikinci gebeliğim çok merak ediyorum kontrolüm 16 haftada . Şu an 14+2 yiz doktora gitmek istiyorum ama eşim bekle diyor randevum 3 haziranda ☺️
ilkgozagrimhavinim hanzadeee en son ikili tarama için gittim 12.haftada. Şimdi 14 haftalık olduk ama henüz öğrenemedik. Kısmetse haziranın başında🙏🏻😇
Mavi34 hanzadeee 12.haftada öğrendim 💙 2 trimester daha iyi olacağım.derken ilk dönemden daha zor geçiriyorum ağrılar bulantılar bitkinlik
zynp45 2inciannelik benimde aynı şekilde erken gitsem öğrenebilir miyim diye düşünmüyor da değilim.Çok meraklıyım
Nagihan18 16+3üm bugun öğrendik cinsiyeti kızım geliyormuş 🌺 12.haftada doktorum demişti genital çıkıntı yok kıza benziyor diye ☺️
Happy-41 Nagihan18 hayırlı olsun sağlıkla gelsin kizniniz 😊banada 13 haftada kıza benziyor dedi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek 💗
Ilos96 hanzadeee bende yarın gidicem 13 haftalık olacak tam çok merak ediyorum acaba öğrenebilir miyim ☺️
Muczembenm21 Ya bizim kerata göstermedi bacagini dolamış bide doktor iyi değildi memnun kalmadım😔16+2 haftaligiz