Papatya-34 merhaba 🤗 Ankara şehir Hastanesi’nde randevusuz gidiliyor görevli arkadaşlardan bankodaki sıra aliyorsunuz sizi önce bir doktora yonlendiriyorlar kontrol ediyorlar rutin ultrasonla bebeğe bakıyorlar. Muayeneden sonra direk gidip şeker yuklemesi yaptırabilirsiniz ( ben doktora muayene oluncagini ilk başta bilmedigim için boşuna zaman kaybettim çünkü doktora sıra almamıştım ordaki çalışanlara sorduğumda bana muayene olucaksinda demişlerdi öyle bir karışıklık olmuştu .) Sabah erkenden giderseniz öğlene kalmaz halledersiniz hem sizin içinde iyi olur çünkü hastanenin içinde bu şartlarda ( covid ) çok beklememis olursunuz öğlene doğru devlet hastanelerinde adım atsanız maşallah yere düşmüyor 🤣
Şeker yüklemesi bazılarında etkiliyor bazılarında etkilemiyor ilk içtikten sonra 1 saat beklerken kan vermek için başlarda biseyim yoktu son 15 dakikasında biraz ter bastı ac olduğum için midem karısti size de söyleyeyim doktorlarda mutlaka söyler kesinlikle aç karnına yapılıyor ve kan alma aralarında da birşey yiyip içmiyoruz 🌺🌺 şimdiden güzel haberleriniz olsun 🥰