ZynpL 8 itibariyle bulantıların çok şiddetlendi ya :( sadece kuru , karbonhidrat iyi geliyor. Umarım hızlı kilo almam 😑
Nazenin1986 ElfSanck benimde bulantım ve göğüs hassasiyetim azaldı çok endişelendim 7+0 benimde tüp bebek 😔
ZynpL Nazenin1986 Galiba 7 de bir azalıyor gibi oluyor belirtiler. Bana da öyle oldu , düşük gecmisim olduğu için bende korktum ama 8e doğru tekrar şiddetlendi.
ElfSanck Nazenin1986 merh etmeyiniz tekrar başlıyor şuanda aşırı bulantım basladi baş dönmem arada kusmam ne zmn geçecek bilmiyorum insllah biran önce kesilir benim genelde öğlenden sonra akşam aşırı tutuyor mide bulantım ya
Betl Dygtrkn O dönemde vardı normal demişti doktor 12,olduk ağrım yok şuan ama iş yapayım biraz ağrımaya başlıyor tekrar dinlenince geçiyor hemen
Pinarazn Dygtrkn canım rahım genıslıyor baskı uyguluyor gayet normal dınlen bol bol doktoruna da danış
Dygtrkn Betl çok teşekkür ederim. Kan da gelse endişeleneceğim ama yok çok şükür. Ama ayağa kalkınca zorluyor bazen :(
Betl Dygtrkn Ağrı sancı oluştu mu koşup iç çamaşırima bakıyorum Allah’tan kan yok ama aşırı akıntım var 24saat kullanamıyorum çamaşırı
elfcaglar1 Pinarazn 9+1 ikiz Aralık başı dedi doktorum 🥰 bence kış daha avantajlı hem ev sıcak hemde kış diye herkes evde oluyor lohusalık dönemi de hızlı geçer diye düşünüyorum beybilerimiz de isilik olmaz sıcak bunaltmaz yaza kadar toparlar yazın gezeriz 😂😂😂
Oznurakts ElfSanck İki gündür hiç bulantım yok çok şükür benim hep azdı sanırım oğlan gelcek 🙂 bulanirkende hep ekmekle kuru şeyler yiyordum. Geçer yaa dikkat edin kendinize