Rabisasell Kızlar hastaneye kaç tane pijama aldınız alt üst eşofman tarzı mı elbise mi aldınız bi de alıp memnun kaldığınız yerleri de söyler misiniz 😌
Bubuseli Rabisasell bir takım düğmeli gömlekli pijama takımı aldım bide trendyoldan lohusalık elbise aldım sabahlıgiyla beraber
Wishuponastar Rabisasell ben de fotoğraf çekimleri için güzel bir gecelik arıyorum. Aslında öyle bi başlık olsa da burda paylaşılsa sabitlense ne güzel olur.
Eski9 Rabisasell LCW dan aldım bir tane kısa kollu takım sabahlikda aldım sportif onu çıtçıtlı açılıyor birde aynı modelden tanıdığımız satıyor ondan aldım nolur nolmaz diye yedek alt da aldım ilk doğumda kanamam olmuştu. Baya
Rabisasell Wishuponastar başlığı değiştireyim ama sabitlenir mi bilmiyorum 🤷🏼♀️😂 kararsızım çok bende
Eelcinn Wishuponastar ben instagramda bir sayfa gördüm ama henüz sipariş vermedim , sipariş vermeye de emin değilim bana biraz pahalı gibi geldi. İsterseniz siz de bi göz atın
Bubuseli Rabisasell https://resimyukle.link/i/Uxoop bundan aldim indirimdeydi 131 TL’ye https://resimyukle.link/i/UxUkf geldi yıkadım utuledim kumaşı çok güzel yumuşacık iç gostermiyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Rabisasell Zeyneponcel bende yaa nasıl alcağımı bilemiyorum kimisi elbise rahat olur kimisi alt üstt diyor 😂
Bubuseli Rabisasell Evet canım yıkadım utuledim giydim hatta denedim süper bisey ben rahat ettim zaten pandemi dolayısıyla hastane ziyaretleri olmicagi için fazla aşırıya kaçmadim
Kahvelim_ Süven de yüzde elli indirim var iki takım aldım çok beğendim tavsiye ederim .. bir de uzun kol takım alcam tesettürlü olduğum için onu da Mecit pijama düşünüyorum 💕
Beyzan Rabisasell bir gecelik bir gömlek pijama takımı aldım LCW den. Cok memnunum hatta şu an üstümde pijama takımı var çok rahat
Zeyneponcel Rabisasell muhtemelen 1 tek gecelik, 1 sabahlıklı gecelik, 1 de pijama takımı alacağım basitinden 😂
Eylemmm1655 Rabisasell bence bi tane gecelik elbise olandan şart canim ilk gün çok kanama olduğu için pijamayı indirmesi zor oluyo ama geceliği çek yukarı kolay olur wc de zaten depen pez giyceksiniz bide üzerine pijama zorlar sizi