Yagmurtanesi ysmn_kck17 30 haftadayım bendede bir anda oluyor sızı şeklinde oluyor bazen iğneleniyormuş gibi bazen bir anda korkuyorum erken doğacak diye
ysmn_kck17 Cilekkz-22 30+4 de gittiğimde asagidaydi başı olması gerektiği gbi yani . Ama baskı hissi bu hafta başladı .
ysmn_kck17 Yagmurtanesi aynen aynen . Dikkat edin sizde enfeksiyondan sebebte olabiliyormuş ihmal etmeyin
ysmn_kck17 Cilekkz-22 Yarına aldım randevu . Birde enfeksiyon çıkmıştı bende oda tetikliyordur illa . Bakalım sabahtan nasipse öğrenicez
masalsmomm ysmn_kck17 bendede durum aynı 34 haftalıgım suan 31.hadtadan beri böyle sanki heran cıkacakmıs gibi geliyor sol tarafınıza yatınca rahatlatıyor
ysmn_kck17 masalsmomm bir kaç gündür doğum temizliğine de başladım . Yavaş yapıyorum ama yine de etkiliyor herhlde
masalsmomm ysmn_kck17 bende tempolu günler gecirdim dikkat etmedım doktorda bol dinleniceksin uykuna dikkat et dedi
ysmn_kck17 birprensesvebirprensannesi Doğum yaklaştıkça insan korkuyor acaba geliyormu diye halbuki acele etmesine hiç gerek yok 😃
benaslindayohum ysmn_kck17 benimde oyle 32,2yim ayaklariyla cikivercek gbi geliyor bazen hopluyorum yerimden 😂😕
benaslindayohum ysmn_kck17 bi de su videolardaki gbi elinin izini gorsem gobegimde cok mutlu olucam 😂