Gururunannesi nazkeve sıkma canını bitanem . Allah büyük. Onun tedavisi var yapılıyor. Hem erkekse iz olmasından da korkma sakalla kapanır büyüyünce. Onun haricinde estetik dikişler atılıyor . İz mız kalmaz Allah’ın izniyle🤗
nazkeve Gururunannesi Kızımız olacak en çok da ona üzülmüştüm ama tıp ilerledi artık iz kalmaz inşallah çok teşekkür ederim ☺️
Omrmrv nazkeve benim bebeğime de denildildi 30 haftaligiz 27 de belli oldu çok tedirginim korkuyorum Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Omrmrv nazkeve Bizde araştırıyoruz ne ile karsilacagiz bilemiyorum tedirginim inşallah korktuğumuz kadar bişey yoktur 😟
Csknaz nazkeve kuzum ben. Kendim yarik damağı olarak doğmuşum ve dudağımda bisey yok küçükken damağımdan ameliyat olmuşum kimisinin tamamen kapanıyor benim toplu iğne ucu kadar delik var tamamen kapanmasa burnunda et varmış gibi ses çıkıyormuş bana normal geliyor ama küçük olduğu İcin hemen ameliyat olamıyor dudakta varsa onu küçükken yapıyorlar korkma Allah’ın izniyle hersey olur sadece bakması biraz daha yükümlü oluyormus
nazkeve Csknaz Evet beslenmesi zor oluyormuş ama özel biberonlar vs ile halledeceğiz inşallah. Çaresi olmayan bir şey değilmiş çok şükür araştırıyoruz. Teşekkür ederim moral verdiğiniz için🙏🏻
Csknaz nazkeve evet çok şükür ben 24 yaşıma geldim ve oğlumu bekliyorum Allah’a sukur onda bisey çıkmadı mesala banada genetik demişler bisey olmuyo Allah’ın izniyle sağ Salim al evladını kucağına 🤲🏻
Omrmrv nazkeve Naptiniz merak ediyorum sizle iletişime geçmek istiyorum nasıl bebeğiniz kaç haftalık oldunuz
nazkeve Omrmrv 25 haftalık olduk bugün tekrar bakıldı tek taraflı bir dudak yarığı var damağı tam göremediler ama büyük ihtimalle orada da var. aynı sorunu yaşayan kişilerle iletişime geçiyorum, doktor araştırıyorum elimizden başka bir şey gelmiyor…
Omrmrv nazkeve Bize sert damakta gözükmüyor denildi bugün Hacettepe de Figen hocadan randevu aldık doğum öncesi bilgi almak için inşallah sadece dudakta vardır
nazkeve Omrmrv Biz de inşallah o doktora gitmek istiyoruz nasıl gelişti süreciniz ne zaman iletişime geçtiniz biz uzak olduğumuz için temmuz gibi gitmek istiyoruz ama istediğimiz zamana randevu alabilir miyiz acaba biraz bilgi verir misiniz🙏🏻