Siibeell Gokcenuroztan meryem suresini ayetel kursi ve eşimin bildigi tüm sureler, ben kendim okumadım eşime okuttum ama size niyet edio başkasıda okuyabiliyomuş, bazısı sudan içilmesi gerekiyo diyo bazısı gerek yok diyo, ben bi kaç yudum içmiştim
5432 Siibeell bende oğluma hamileyken Meryem Ana otunu getirttim kullanmak için ama kısmet olmadı iki oğlumda sezaryen doğdu.
elifpusat Asyavera cnm bnm kızım 38 oğlum 39 haftalık Ken doğdu her dogumda bir olmuyo bazen sancin geliyordur farkında olmuyosundur adet sancısı gibi kasıklarına ara ara vuruyosa otururken rahatsız olup sürekli dolanma isteği geliyorsa iç çamaşırın da normal den daha çok nemleniyosa bilki sancın var ilk cocugunmu
Siibeell Boncukgiller003 otu suya koyup okunması gereken sureleri okuduk, bi kaç yudumda o sudan içtim, dogumdan sonrada otu sudan tekrar çıkarmamız gerekiyo
elifpusat Asyavera tmm senin doğumun başlamış sayılır biraz daha sık dişini artar yavaş yavaş acilmam olsun en azından sancinin çoğunu evde çekmiş olursun bnm de böyleydi ablam misafirliğe gelmişti bize ben sürekli istemsizce bı kalkiyodum oturuyodum sana noluyo dedi bende anlattım nişanda gelmişti bı gün öncesinden senin doğumun gelmiş demişti o gün gittim acilmam vardı doğum yaptım senin yoksa bekle hastanede çekeceğine evde çek biraz ilk hamilelikler genelde böyle sakin oluyo sağ salim kucağına alırsın inşallah
Asyavera elifpusat açılmam 1cmdi en son çok teşekkür ederim Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸