Diclenur_63 aynen çok inatçılar yerini çok sevdiler sanırım hemşerim çıktınız merhaba bu arada😂
Dogumu başlatmak/kolaylaştırmak🥰🤭
Halise_bzdq63 😊🤭aa merhaba urfanın neresinden ben şuan izmitteyim ama aslen urfalıyım
Diclenur_63 benim ki de Doğum pozisyonunda canım . Geçen salı gittim sancım düzenli çıktı diye doktor Doğumhaneye yolladı felan artık ordan takiplsin dedi gittim Altan muane ettiler hiç açıklık yok . Canım sıkıldı sonradan kabul ettiğim için 35+5 de catı muanesi olmuş oldum çok erken hemde Doğuma yakına kadar pek önerilmiyor . Sonra Cuma da özele gittiğim hastaneye gittim bu sefer hiç sancı çıkmadı . Doktorum keşke direk doğumhaneye yollamak yerine haftaya gel yine bakalım sancı çıkacak mı deseydi anlık bir sancıymış demek ki
Diclenur_63 Birecik canım ama sen uzaktaymışsın baya 🥰
Diclenur_63 bende bekliyim burda
Kayasbht yaa senin doktorda aybike hanımmıydı
Halise_bzdq63 ewet 😊🤣olsun gönüller bir
Diclenur_63 yok Funda Demirel . Sende hiç sancı çıktı mı canım
Diclenur_63 evet öyle ☺️
Diclenur_63 benim ilk doğumum çok şükür çok kolay olmuştu evde çektim sancıları fakat ağır geçirmedim hastaneye gittiğimde 10 cm açıkla gitmiştim ve 40 dkda doğumum gerceklesti şimdi tekrar hamileyim 34 .haftadayiz darısı bu bebisimin başına ,🤗İnsAllah sizde kolay doğum gerçekleştirirsiniz nefes tekniklerine yogunlasin birde sancı anında nefes teknikleri çok işe yariyor
Kayasbht hayır daha çıkmadı ama 2 haftadır gitmiyorum salı gidicem işte funda hanımı pek duymadım kmseden benimki daha alttan muayene etmedi beni
Asliyim ay amin inşaAllah rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.
Diclenur_63 doktorlar etmiyor canım ebelere yolluyorlar . Sancı çıkmış bende nst de düzenli şekilde o yüzden hemen doğumhaneye yolladı . Benim karnım çok çok sert çocuk yapıyor sanıyordum sancıymış bunlar sende de var mı böyle bir durum
Kayasbht ewet böyle bir yerde sertlik oluyor canımı acıtıyor.
Diclenur_63 benim karnımın heryeri taş gibi 35 den beri öncesinde bazı yerler olurdu çocuk yapıyor gibiydi şimdi heryeri olduğu için kasılma sancı oluyor Muş öyle dedi doktor
Kayasbht aaa bilmiyordum gidince ögrenirim bende ee bidaha ne zaman gideceksin
Diclenur_63 haftaya pazertesi düşünüyorum yarın randevular açılacak bakalım bulabilirsem inşallah . En son bu cuma gitmiştim işte
Kayasbht bende salı gidecegim bakalım randevusuz nye gtmiyorsun
Diclenur_63 sen randevusuz doğumhaneye mi gidiyorsun canım