- Düzenlendi
Diclenur_63 canım ahududu yaprağı çayı içebilirsin, perina masajı yapabilirsin
Diclenur_63 canım ahududu yaprağı çayı içebilirsin, perina masajı yapabilirsin
Diclenur_63
Ben çatı muayenesi oldum ertesi gün 1 saat yürüyüş yaptıktan sonra ılık duş aldım 1 buçuk saat sonra doğumum başladı 😊
Kayasbht 🤣her yerde buluyorsun benii ay şu perine masajını bi ben denemedim galibaa
Byzadmrl 🤣🤣sabah 12 den öglen 3 ekadar yürüdüm belki ama nafile 🤣
Diclenur_63
Demekki bebisler gelmek istemeyince gelmiyo 😀🤷
Byzadmrl aynen öyle 🤣keyiflerini beklicez artık🤣🤣
Diclenur_63 hahaaaa😃 kız kötü mü ediyorum aşk olsun 😒
Diclenur_63 Meryem ana otu aldın mı sen ?
Diclenur_63 perine masajı çok ise yarıyor ve çoğu doktor da tavsiye ediyor günde 5 dk yapmak gerekliymiş 34. Haftadan sonra.
Diclenur_63
perine masajı varmış etkili olduğunu duydum bir araştırın isterseniz kızlar
NurTpl benim bugün kontrolüm vardı 2 haftadır kızım doğum kanalında fakat hiç açılma yok dedi doktor. Suni sancı ile doğumu başlatmak istiyor çünkü şekerim sınırda olduğu için bebek için risk almak istemiyorum dedi. Şuanda 38+5 teyim Prş günü hastaneye yatış tarihi verdi 39+4 te doğum görünüyor:( kendi haline bırakması neden sakıncalı bir bilginiz var mı acaba ? 40 41 e kadar yolu var. Şuanda 38+5 te 3500 kilosu kızımın.
Kayasbht 🤣yokkız şaka yapıyorum yaz tabi meryem ana otu aldım
Rat maşallah kilosuda güzelde kendi haline bırakmak en iyisi degilmi belkide doktorun başka bir bildigi wardır ama daha erken yani 41 i geçiren bile oluyor. Bende 38+4 teyim ama bekleyecegim yani kendi gelene kadar
Rat ama eger şekerden kaynaklı ileride tehlikeli durum görüyorsa alması en iyisi olur doktorlar genelde bekler çünkü
Diclenur_63 ahududu yaprağı alabilirsin günde 2 fincan içersin
Kayasbht onu doktora sormak istiyorum emin olmak için salı günü randevum war bakalım
Diclenur_63 ada çayı iç dedi ebem bana dün ilk defa içtim bütün gece sancım vardı düzenli değildi ama baya etki ediyor sanırım bacak arası ağrısından fenalık geldi hele yataktan kalkarken ciddi zulüm ama az kaldı doğuma diye motive ediyorum kendimi kızımında hiç gelesi yok gibi okadar hareketliki 🤷🏻♀️ 39+2 deyiz bizde
Diclenur_63 sor canım hastanedeçalışan bir ebe var bize eğitim veriyor arkasımın ablası ona sorduk araştırdı ve onayladı ayrıca gruptan bir arkadaşa Doktoru da önermiş kendisi söylemiş . Ve otu trendyoldan sipariş verdim yorumlarda da doktor tavsiyesi ile aldıklarını yazanlar vardı