Selam kızlar 38 i bitirmek üzereyiz neler yapılmalı dogumu kolaylaştırmak için sürekli yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum başka neler yapılmalı sizler neler yapıyorsunuz son haftaları nasıl geçiriyorsunuz😙

Diclenur_63 yürüyüş yapamıyrm dün braz yürüdüm öldüm 😂 açılmam da var herşeyin yolunda ama ne su gelyo ne sancı yorldm valla gelsn artk ya squat yaptm ara ara çömelme sıck dusta da çömeliyorm az da olsa . Hurma yiyorm falan ama yok yani

Diclenur_63 pilates topu ile hareketler yapıyorum skuat yapıyorum merdiven çıkarken yengeç gibi bacaklarımı sağa sola açarak çıkıyorum

Benim de 39+3. Geçen hafta doktor çatı muayenesi yaptı, açılma yok yumuşama var dedi. Bu 3 - 4 gündür karnımda sertleşme çoğaldı ve adet ağrısı gibi ağrılar oluşuyor ama düzenli hale gelmiyor maalesef. Merdiven inip çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum, pelvis esneme hareketleri yapıyorum, hurma tüketiyorum. Ama bu günde hüsran 😃

NurTpl bendede çok sertleşme oluyor artık canımı acıtıyor yani özellikle bu hafta çogaldı

Kızlar son günlerde ilişkiye girmek rahimin açılmasını ve doğumu kolaylaştırıyor
          Benim Kuzenim Son Günlerinde İlişkiye Sık Girip Ilık Duş Alıyordu Hemen Açılması Olup Rahat Bi Doğum Yaptı 😊

Bende 39+6yim 40haftamiz bitti bugun doktr muaynesinden geldim acilmam olup olmadigini bilmiyorum bakmadi çünkü yarin gel yatisini yapalim dedi ama bn norml sanci cekerek dogumum olsn istiyorum ne yapicami bilemedim istersen bi hafta bekle dedi😏

39+6 dayım yürüyüş yapıyorum pilates topunda hareketler ve merdiven inip çıkıyorum ama herhangi bir belirti yok sadece göbekte bi tarafa toplanma ve sertleşme çok oluyor Buda beni korkutuyor

Diclenur_63 bende 38 i bitirmem üzereyim ara ara sanci oluyor ama gerisi gelmiyor. Yürüyorum pilates yapiyorum hurma yiyorum. Haftaya cati muayenesi var umarım doğumu baslatır bu durum.

38+3 olduk ama ilk sezeryan normal olmasını istiyorum ne kadar mümkün bilmiyorum 🤷‍♀️ yürüyüş merdiven inip çıkıyoruz 😥

Sehertsn benimde öyle vajinal agrı oluyor çok bazen yürürken bile bıçak batması oluyor