BebegimMom Kirmizivosvos ben beştepe sami ulusa gidiyorum çok memnunum. 2 defa sanatoryum özele gittim 15+5 🥑 olduk bebeğimle 🙏🥰
Zelsonr BebegimMom Canım yaa ben etliğe gidiyorum ama şuan iki hafta sonrasına dahi randevu yok benimde üç hafta sonra yola cikmam için izin almam gerekiyor şuan 20+6 haftalığım Sami ulusa randevu aldım ama bakarlar mi bana bir kerelik de olsa
Mom54544 H-hilal Aaa ben çok seviyorum hocami ya bı tane 😂 ne dersek cevapliyo adam bıkmadan tekrar tekrar 🤭
ikikuzuannesi_18-21_ BebegimMom ben ilk doğumu orda yaptım çok memnun kaldım açıkçası özel günü tek kişilik odada kaldım ilgi alaka çok iyi. Tabi her yerde iyi kötü hemşireler var inşallah iyisine denk geliriz 🥰
BebegimMom ikikuzuannesi_18-21_ şuana kadar iyi bakalım memnun kalan çok orda tavsiye üzerine gittim. Gerçekten güzel ilgileniyorlar 🥰
Kirmizivosvos Umut-Mucize yok benim dağlık Sigortam var. Hamile kalmadan önce yaptırmıştık bu şekilde daha uygun oldu. Yoksa özel hastanelerde gerçekten fiyatlar çok yüksek özellikle Liv.
zeyesra Gamzeerdi merhabalar paket almadım 6+3 de ilk muayene için gittim.. Fiyatı uygun tercih edebilirsiniz.. Doktor hanım güzel ilgilendi.. Bazı testler istedi, onların sonuçlarını göstermek için haftaya tekrar gideceğim 😇
Gamzeerdi zeyesra sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊 benimki 6 haftalık şuan doktor araştırıyorum da ☺️
balbocegimm Kirmizivosvos saol cnm pozisyonu gayet guzel açık ama doktorum cinsiyetine bakmiyor gibi geliyo bana
Kirmizivosvos balbocegimm alla alla sen sor bakalım ısrarla yine neden söylemezler ki hiç anlam veremiyorum cidden 😟