Tgc3067 BurcuG0 merhabalar Özgül hocanın ismini çok duydum tavsiye ettiler fakat korkuyorum hastane için iyi konuşmadılar tavsiye ediyor musunuz
Busrasahin Umut-Mucize 2 poliklinik aykan yücele alıyorum randevuyu ama ćoģu zaman asistanları falan oluyo
Umut-Mucize Busrasahin beni 4nolu takip ediyor. Uzman muayene ediyor. Kadın doğum uzmanı olan doktor aynı zamanda perinotolojinin de asistanı.
Umut-Mucize Kirmizivosvos Şehir hastanesi perinotolojede takipliyim. Kardiyoloji dahliye diyestisyende takip ediyor. Çok memnunum
Kirmizivosvos Umut-Mucize çok güzel önemli olan sizin memnun olmanız 🙏sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah benişlerimizi 💕🌸🥰
Littlespy Kirmizivosvos merhaba 21+0 dayım Batıkent Medical Park Hastanesi Aylin Ayrım hocaya gidiyorum 🤓🌼
Busrasahin Umut-Mucize İlgililer yinede memnumum ben. Bi ultrasona giriyosun 15 dakika ayrintili ayrintili inceliyolar bilgilendirmeleri de iyi
3MelekAnnesi3 Humanur2021 bencede aman aman dogum için inşallah pişman olmazsınız aynı sancı odasında 3 5 kişi bagırıp cagırıyo umarım gözünüz korkmaz o an odalarda en az 3 4 kişilik 🙄
Humanur2021 3MelekAnnesi3 yakınlarımdan bi şikayet duymadım aksine memnun kalmışlar hayırlısı inşallah bakalim her hastanenin iyi olmayan bi tarafı vardır illaki 😊
Ruveydahifa 3MelekAnnesi3 bir sancı odası vardı içeride 2 adım aralıklarla kadınlar sancı çekiodu yani geniş bi odaydı ama abartısız 30 kişi vardı afedersiniz kusanlar 3 gün yatıp 1 cm bile açıklığı olmayan vardı ya o kadar pişmanım ki..ilk doğumum orada oldu herşey güzel ilerliyordu taa ki sancı odasına gidene kadar
Dereyee Merhabalar 🌸 20+5 teyiz bizde minik bey ile ☺️ Aslıhan Yazıcıoğlu nun kliniğine gidiyorum doğum da büyük ihtimalle Medicana da olacak 🌸
Kirmizivosvos maviscik77 ay çok güzel azıcık kalmış maşallah 🧿 sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun bütün güzellikleri inşallah 🙏
zeyesra Gamzeerdi merhabalar paket almadım 6+3 de ilk muayene için gittim.. Fiyatı uygun tercih edebilirsiniz.. Doktor hanım güzel ilgilendi.. Bazı testler istedi, onların sonuçlarını göstermek için haftaya tekrar gideceğim 😇
Kirmizivosvos irorkay çok güzel 👍 yarılamışsınız yolu maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin bebişlerimiz🥰🙏🧸🤍🧡👼🏻
Nur0808 irorkay doktorumuz aynı fikirlerimiz de aynı çok şükür diyorum hep çok tatlı bir doktorumuz var 😍
Tezgyulkayi Gamzeee89 çok teşekkür ederim eryaman hastanesinde giden bilen birinin tecrübesine dayanarak gitmek istiyorum o yüzden sordum 🙂