BTSG04 Gokcenuroztan aaa bilmiyordum 😂😂 ahu dudu günde en fazla 2 bardak deniyor sen bu gece doğurmak istiyorsun herhalde 3 bardak içmişsin 😃
Gokcenuroztan BTSG04 inan artık doğurmak istiyorum o kadar çok daraldım bunaldım ki çok ağır gelmeye başladı
BTSG04 Gokcenuroztan valla canım bende ne rahat hareket edebiliyorum ne uyuyabiliyorum ama biz naparsak yapalım sonuçta bebek belirliyor ne zaman geleceğini tabiki yinede bişeyler yapmakta fayda var. Senin açıklıkta varmış yürüyüş squat yapıyormusun
BTSG04 Gokcenuroztan sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza. Ben çok halsizim son günlerde hiç bir şey yapasım yok 9 ay hareketliydim şu son günler ne olduysa baya ağırlaştım 🤷🏻♀️
BTSG04 Gokcenuroztan psikolojikmi bilemedim ama kasığımda üşütmüşüm gibi bi ağrı başladı 😂😂 sende durum nasıl bide sen 3 bardak içtin
Gokcenuroztan BTSG04 bende sancılandım hastanedeyim sancılarım 100 ü buldu ama düzensizdi eve geldim şimdi uzanıyorum doktor bugün yarın doğurursun dedi 😂
Zeyneptekin Bende 35. Haftadayim caylar hazir evde bende sizi takibe alayim tecrübelerinizden faydalanayim unutmayin buraya yazin ama 😄 Gokcenuroztan
BTSG04 Gokcenuroztan inanmıyorumm hadi bakalımm hayırlısı ile gelsin minik 😍😍 benim okadar yok yani hastaneye gitmem bu şekilde. Ama senin azda olsa açılman vardı dahada açılmışmı?
BTSG04 Gokcenuroztan gece bir ara sancıyla uyandım ama geçti benim daha doğuracağım yok gibi 😂 benim kız nazlı çıktı sen benden önce gidersin doğuma bu gidişle 😃