Gulsumm32 Ozge890 hmm git bir istersen benim doktor hareket hissetmezsen gel hemen nts cektir dedi şükür doktora gittigimden beri hareket ediyor ben hareket etmiyor diye gitmiştim
Aysenurba Tedbir olsun acile gidin 37.haftada bebek kaybetmis biri olarak herkesi uyariyorum bu konularda şimdiki hamileligimde de doktorum 25.haftadan sonra sürekli hareketlerini takip edeceksin dedi.
Csm Ozge890 ben de 33. Haftadayim, 2 gundur benim de hareketler azaldı, önceden kipir kıpırdı. Yeri daraldıkça azalmasi normal ama.
Ozge890 Gulsumm32 inanki gittiğimde hep hareketleri yerinde çıkıyor bi sorun yok ama ben hissetmiyorum
sedaa_aa Ozge890 canım dediğim gibi o aylar için normal ama tedbiri elden bırakmamak lazım bu aylarda pimpirikli olmak iyidir. Su azalması ya da bebeğin anne karnında stres yapması hallerimde de hareketler azalabiliyor mümkünse başka bir doktora görün bence nstye bakılması önemli
sedaa_aa Ozge890 canım nstde sıkıntı yolda hiç canını sıkma gün içerisinde çok hareket ettiğinden bol bol uyurlarmış alanları da dar pek hareket etmiyordur akşama doğru soluna yat iyice dinlen çikolata vs yiyebilirsin biraz karnınla oyna o şekilde hareket say
Merve50 Alininannesii1 benimde şuanda 36+4 son zamanlar hiç geçmiyor nedense yaa ağrılar git gide artıyor doğsalarda rahatlasak 😂