Ozge890 34 haftaligim bebegim nerdeyse hic hareket etmiyor hic hissetmiyorum hareketlerini normal mi sizde durumlar nasıl ben bazen unuturuyorum hamile olduğumu cok nadir ben dokununca bastırınca hareket bidaha tik yok 😔😔
Merve50 Ozge890 canım alanları daralıyor ondandır bende 36 haftalığım tekme atmıyor ama sürekli bir yerde sertleşiyor
Gulsumm32 Ozge890 valla ben hareketi azaldı diye gittim 2 gün önce 33 haftalık bir sıkıntı yokmuş doktor yeri daralıyor artık fazla hareket etmeyebilir dedi
sedaa_aa Ozge890 canım bu haftalarda alan daralıyor hareketler azalıyor korkma hiçz 34. Haftadan sonra doktorum bana günde en az 10 hareket sayıyorsan sıkıntı yok demişti. Biraz hareketlerini takip et eğer 10dan azsa mutlaka doktorunla görüş su azalması veya stres hallerinde de hareket azalabilirmiş.
kucuktosbik27 Ozge890 elini karnına koyduğunda kımıldıyorsa oda hareketten sayılıyor canım ama hiç hareket olmaması normal değil kontrole gitmen lazım suyu falan azalmış olabilir
Ozge890 Gulsumm32 bende gittim ama hicbisey demediler nst ultrasonda iyi gözüküyor hareketleri var vardi ama normalde yok
Ozge890 sedaa_aa 10 tane bile tekme atmıyor ki hic hareketi yok bi kere geceleri var oda ben dokunursan onun harici yok
sedaa_aa Ozge890 aslında bebekler gece daha fazla hareketli olur canım sen hareketlerini fark etmiyor olabilirsin. nstye bağladılar mı peki. 10dan az sayarsam doktorum hemen ona ulaşmamı söylemişti. Ulaşmanız mümkünse doktorunuza söyleyin isterseniz
Ozge890 sedaa_aa doktorumun hic umrunda degil ki kac kere dedim acile git hissetmiyorsan dedi kafandan atti hayir geceleri hissetmiyorum sabahları da gece çok nadir hissediyorum arada bi
Ozge890 kucuktosbik27 doktora gittim nst ultrasonada girdim ama hiç bi sorun sıkıntı karnıma doğunca arada bi hissettiriyor
Merve50 Alininannesii1 benimde şuanda 36+4 son zamanlar hiç geçmiyor nedense yaa ağrılar git gide artıyor doğsalarda rahatlasak 😂
sedaa_aa Ozge890 canım dediğim gibi o aylar için normal ama tedbiri elden bırakmamak lazım bu aylarda pimpirikli olmak iyidir. Su azalması ya da bebeğin anne karnında stres yapması hallerimde de hareketler azalabiliyor mümkünse başka bir doktora görün bence nstye bakılması önemli
kucuktosbik27 Ozge890 ozaman tskibini elinle yap canım bazen sadece sürtünme şeklinde oluyor hareketleri zaman zaman değişiyor
Gulsumm32 Ozge890 yeri daraldığı için fazla hareket etmeyebilir dedi doktor bana 3 saate bir eder dedi bide günde 10 kez hareket ediyorsa korkma dedi