Mbetul Dareyn son 10 bizimde kaç haftalıkken sezeryan olacaksınız acaba bende 31 Mayıs’ta sezeryan olacağım inşallah. Korku heyecan herşey var şuanda🙊
Dareyn Rabiacelebi 🥺Yaaa inşallah sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip eder inşallah Rabbim. Böyle merdiven falan silin diyorlar ya😅Doğumu tetiklemek için kesin hepsini denemişssinizdir ama bebişlerin vakti var galiba 🥳💐
Dareyn Belmazeki01 Geliyor gelmekte olan 😂💜Allahım yerim onları Rabbim sağlıkla sağ salim eksiksiz kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Zehramveannesi Dareyn benimde son 30 Allah hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım ilk çocuğum olacak ☺️
Dareyn Eessra_1 Yok Birtanem ben küçükken geçirdiğim ameliyatlar yüzünden normal doğum benim için riskli hatta sancı bile riskli bu yüzden mecburi sezeryan olacağım. 38+3 inşallah 💐
Saniss Zeynep0332 aynıyız normal bekleniyor şu an benimde ondan dolayı sancımı açılmamı bekliyorum kasıklarımda ağrı var hatta Bugün biraz daha adet sancısı gibi olmaya başladı hayırlısından artık 🙏🏻
Mbetul meri_2015 bende oyleee😍😍 cinsiyetiniz ne ve kaç haftalıksiniz bizim erkek 39+0 da sezeryan olacağız inşallah 🥰
twoboys05 Dareyn evet benide korku sardı☺️Açılma olmazsa suniyi reddedeceğim bakalım hayırlısı hepimiz için hayırlısı olsun🥰