Dareyn meri_2015 Yiaaa aynıııı bende 1 Haziran annesi olacakken 28 Mayıs annesi olacağım😂🤣Kaderdaşım❤️
twoboys05 Dareyn evet benide korku sardı☺️Açılma olmazsa suniyi reddedeceğim bakalım hayırlısı hepimiz için hayırlısı olsun🥰
Dareyn suscarparimm Yok Birtanem 🌸 Benim ameliyatlarım olduğu için normal doğum riskli 🤭❤️Mecburi Sezaryan olacağım inşallah 🥰
Dareyn hanibazen Yaaaa aynıııı😂😂😂♥️Aşırı güzel buu 🥺🥺Çok, duygulandım heyecan var mı kendimi çok ilginç hissediyorum 😂
hanibazen Dareyn çok heyecanlıyım ve korkuyorum 🥺 sanki başkası doğurcak gibi hissediyorum 😅 saat 10.30 dedi bana bi değişiklik olmazsa
suscarparimm Dareyn Deneyimlerini ve doğum hikayeni bekliyorum çiçeğim 🥰 sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Dareyn hanibazen Saat 8 30 dediler bana da 😂 ben tövbe uyumam ha sorsan zaten uyumuyorum 😂 Korkma sakııın belden uyutmalı mı olacak adını bir türlü bilemediğim 😂😂♥️
Belmazeki01 Dareyn bende Pazartesi olacagım 9 gün var rabbim Dağlıca’umla kucağımıza almayı nasip etsin
Dareyn Belmazeki01 Geliyor gelmekte olan 😂💜Allahım yerim onları Rabbim sağlıkla sağ salim eksiksiz kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️