Minik1bey Yaprakdokumusever Benm sürekli toplanıyor zaten 🤦🏼♀️ Çatı muayenesinden sonra nişan gelir diyolardı hep bende bi heycanla bekliyom gelcek diye 2 gündür nişanda yok dediğin gbii 😂😂 son güne kadar inatla beklicek anlaşılan 😂😂
Danlacan Yaprakdokumusever ahaha bende hiç istemiyordum ama ördü kader ağlarını 😂 hiç şansım kalmadı kabullendim artık 🥺 sağlıkla doğsunlar insallah🙏🏾2. Yi tarihi hesaplayarak düşünürüz artık 😂🙈😬
Yaprakdokumusever Danlacan aynen öyle 😅 bu burç neden bizi bu kadar korkutuyo acaba bilinç altımıza çok kötü yerleşmiş 😂
Minik1bey Yaprakdokumusever Yok kız bizim doktor 1 haftan var doğurmak için dedi sonra sezeryan yolu görünüyor bize 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yaprakdokumusever Minik1bey aaa özele mi gidiyosun? Geçen bi kız 42.haftaya yaklaşmıştı doktor dedi suni vericem sana diye
Minik1bey Yaprakdokumusever Evet canım özele gidiyorum. Suni sancı dan çok gözümü korkuttular benim ya. İnşallah normal doğarım diye başından beri çok dua ediyorum ama ne açılma var ne yumuşama böyle bekleyemeyiz dedi 🤷🏼♀️
Yaprakdokumusever Minik1bey Allah yardımcımız olsun doğmayan bebekte zor ya sebepsiz sebepsiz gelmiyolar resmen 😅
Minik-anne-12 Yaprakdokumusever dün muayneye gittim benimkinin de ala gelmeye niyeti yokson 6 gün 🤭 cuma inşallah gelcek 😂
Minik1bey Yaprakdokumusever Cannım naptın doğurdun mu 😍 Çok heyecanlıyım az önce nişanım geldi sonunda 😂😂😂😂 Ama kanlı yada kahverengi falan değildi gayet şeffaf ama çok kalındı 🤷🏼♀️
seyram Yaprakdokumusever ikizler burcu olarak çok sabırsız bir insanım ama doğum ve doğumdan sonrası ürkütücü olduğu için böyle iyi gibi şuan için 🤕🙊