Kizlar dogumdan sonra kilo kaliyor mu. Hangi beden depend külot bez almaliyiz. Cok kilolu birisi degilim L beden buyuk mu olur acaba
Depend emici külot bez
Esbebeginannesi yok L beden al rahat giyip cikarirsin :)
Esbebeginannesi zaten lastikli olduğu için l beden iyi olur kilonuza göre esner kaç kilosunuz bilmiyorum ama ben tahminen 70 kg ile doğuma gideceğim L aldım. Rahat olsun diye
Esbebeginannesi lohusa pedi öneriyorlar ama bende kararsı kaldım
Esbebeginannesi şok da32 TL ye inmiş ya ben hasta bezi aldım bilmiyrdum açtım birde depend mi alsam
Esbebeginannesi ya bu depend normal külot gibi mi, yanlardan yırtılmıyor mu çıkarırken, çünkü kimisi demiş çıkarması zor oluyor 🤷🏻♀️ Alıcaktım kararsız kaldım almadım o yüzden
Esbebeginannesi bende çok kilo almadım ama rahat giyebileyim diye l beden aldım.
inci_34 gerekyok bence o kadar ya dependde hepsi kullanılmıyor ki en fazla 5 tanesi kullanılıyo hepsi kullanilmiyo
midekoruyucu merhaba mide koruyucu 😄 bence lohusa pedi al
Esbebeginannesi canım bende dün aldım L beden aldım her ihtimale karşı ama hastanede beden büyük gelir olmazsa M beden alırız artık
belisslinaa selam tatlım 🤗 eczanede mi satılıyor o nasıl bişey yumurta kapıya dayandı nerdeyse ben daha almadım
midekoruyucu ebebek trendyol falan
belisslinaa bi bakayım canım teşekkür ederim 🤗
Dün doğum yaptım depend kullandım kesinlikle öneririm
midekoruyucu şokda bu haftaya özel 32tl miş nosmlde 42miş
inci_34 evet gördüm depend o, arkadaş lohusa pedi önerdi kafam çok karışık. Ben külot gibi bişey istemiyorum çıkarması zor olur bence
midekoruyucu depend bildiğin kendinden pedli külot
belisslinaa o nasil oluyor acaba
inci_34 ben de orda gördüm bugun
Makbule122 normal bedeninizi mi aldiniz buyuk mu aldiniz