Aycicegim GulcanDongel iyiyim canım benim çok şükür herşey yolunda gidiyor 🤗 hiç mide bulantım falan yok 🙈 sen nasılsın
vuslatim34 Hmdsena2019 valla ben bi değişiklik olsa bir sürü post açarım zaten 😅😅 birde tek mi çift diye merak ettim aklımda hep çift kalmış 😁
GulcanDongel Aycicegim iyiyim çok şükür, hamile olmana çok sevindim Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah 😊😊 19+6 olduk bizde büyüyoruz oğluşla 😍
Aycicegim GulcanDongel maşallah ne güzel biz yeni 7 haftalık olduk kendi doktoruma haftaya gidicem. Memlekete gelmiştim transferden sonra burda kaldım epeyce artık dönüyorum 🤗
vuslatim34 Hmdsena2019 allahım saglıkla kıcagına almayı nasip etsin. Bizde spermin yenilenmesini bekliyoruz. Doktorumuz eylül gibi tüp bebk düşünün dedi. İnşallah o zamana kadar kendiliğinden olur.
Hmdsena2019 vuslatim34 Amin canım 🤲🏻🤲🏻 Ameliyat olduysa eşim evet onun yenilenme süresi var saglik li olsun hiç de 3ay sonra olsun
Rjn5656 Aycicegim canım senin adına çok sevindim k b biraz geç oldu tebrik ederim. Raabim hayrlisiylada kucağına almayı nasip eylesin cnm bnm . 🙏🌼❤