Aycicegim Seva_aa onları hep kullanıyorum canım ama sabah estrofem içtim sonra kan vermeye gittim. Eve geldim fitili öyle koydum yattım hemen akmasın diye
Aycicegim Seva_aa bilmiyorum ki olmuş mudur sence🙈 kese görününce anca belli olur birde ilaçlar için rapor çıkartıcam zor oluyor böyle yazdırmak enox u doğuma kadar kullanacakmışım
Seva_aa Aycicegim insAllah olmusdur ama tekde olsa sorun degil canim saglikla kucagina alda gerisi kolay🥰🥰❤️ evet benimde 4 son gun deliricem😀
Aycicegim Seva_aa inşallah ya hayırlısı ile olsun da kuzum dualarımız kabul oldu çok şükür Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım ❤️
Hmdsena2019 vuslatim34 çok şükür canım evet kalp atışı salı günü duyduk ❤️ Sen ne yaptın canım gittininız eşinin ameliyati yda tüp bebek için ne karar verdiniz ?
sdmr20 Aycicegim Senin adına o kadar çok sevindim ki Rabbim sağlıklar kucagına almayı nasip etsin 🤲🏻❤️ Sende bizlere dua et olur mu güzel kalpli sabırlı anne adayım 😍❤️
Aycicegim sdmr20 canım benim emin ol her zaman dua ediyorum benim gibi mücadele edenlere özellikle daha çok dua ediyorum o kadar zor ki Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🤲🏻❤️❤️❤️