rukiyeeefeee Devlet hastahanesinden randevu alamıyorum bu yoğunluk ne zaman biter bilgisi olan var öı
Ilkayy rukiyeeefeee ben randevusuz gidiyorum. Rica ediyorum bakıyorlar bomboş zaten benim gititiğim hastane ona rağmen randevu bulamıyordum bi gittim 3 kişi var ama randevu yok bile bile vermiyorlar. Randevu
2prensannesi2008 rukiyeeefeee bende uzun süre randevu alamamıştım dün gittim tam bir rezillik bu güne kadar neden gelmedin diye azarlıyor bide
rukiyeeefeee Ilkayy randevusuz da çok bekletirler diye gitmeye cesaret edemedim doktor iki hafta sonrasına çarğırdı şimdiden randevuyu alayım dedim kaç gündür deniyorum alamıyorum alamazsam bende randevusuz giderim artık napalım
Saniss rukiyeeefeee hafta içi ve hafta sonu 16.00 dan sonra kontrol edin bazende gece 00.00 dan sonra randevu açıldığı da oluyor illa denk gelir ben bu zamana kadar hep öyle aldım. Ama geçen doktorun sekreterine sormuştum son haftalarımdayımda ben eğer randevu bulamazsam ne yapacağım diye o da gel direkt alırım demişti
tugbakaragul rukiyeeefeee alo 181 den almayı denediniz mi? Orada genelde daha rahat alınıyor sistemi onlar gördüğü için.
2prensannesi2008 rukiyeeefeee valla eşim aradı şikayetçi oldu bi soru sorayım dedim dışardaki tüm hastalar bitsin tekrar gir sor dedi sanırım devletteki bütün doktorlar böyle tavırlı 🤔
Elfsndkl Valla bildirim de bıraktım bende ama resmen hicbir hastanede kadın doğum polikinliginde randevu yok . Olmassa bende direk gidip muayne olucam son haftalaeimdayim zaten
-Papatya33 Ya benim de sorunum o. Randevu hiçbişe yok. Baska kişiler acılıyor benim doktor acılmıyor randevu. Arasam olmuyor ne bilim nasıl bulacam sıra bilmiyorum.
rukiyeeefeee elaveipek buradaki randevusuz bakıyo ama işte bekletiyorlar baya bi o yüzden hiç randevusuz gitmiyordum
rukiyeeefeee 2prensannesi2008 yoo bende devlete gidiyorum çok memnum doktorumdan açıklayıcı şekilde anlatır ilgisi bilgisi çok güzel
CananAydn 2prensannesi2008 aynı durumdayım kaç doktora gittim farklı devlette. Hiç birinden memnun kalmadım kime gitcegimi şaşırdım 😏