Eddakaya Mavi_- kanda baltırın ben 14cü gün evde erken gebelik testi yaptm silik cıktı kanda 230 cıktı ikiz gebelik
whitedream Mavi_- tutmadı mı canım tüh ya😔 üzülme sakın gerçi zor ama. tekrar dene kendini hazır hissettiğin zaman dua et rabbim nasip eder inş
Mavi_- Mizgin2020 Bfduam Gulce5038 whitedream Cigdem175 Kızlar şu an pembe bi kan geldi 13.gün için çok erken değil mi ya 😔
Cigdem175 Mavi_- geçirdiğiniz süre çok uzun bir süre değil, ben tam 3 yıl boyunca bekledim,çok yıprandım sonra kendiliğinden oldu.yani diyeceğim o ki beterin beteri var sabredin,tekrar aşılama yatırırsınız.umudunuzu yitirmeyin.
Mavi_- Cigdem175 tabi canım herkesin sıkıntısı ayrı allah bilir ne zaman kısmet ederse artık inşallah
Gulce5038 Kan ver bence benmde öyle oluyodu ilaçlardan gecikme falan da oldu kan veriyodum negatifi görünce kanamam baslıyodu insallah geç döllenme olmustur idrara güvenme kan ver bence
Gulce5038 Mavi_- kan ver için rahat etsin derim negatif deriz pozitifse moralin bozulduguyka kalır pozitiftir yerleşiyodur deriz umut olur negatif görürüsün daha cok üzülürsün
Bfduam Mavi_- devam edip etmemesinden anlarsın adet mi yerleşme mi diye. Üzülürsün çok doğal ama hırpalama kendini bu kadar. Inş çok bekletmeden verir Rabbim.
Mavi_- Gulce5038haklısın 13. gün çok erken geldi bana doktoruma sordum tutmamıştır diyo progestanı düzensiz kullanmışsın kanama erken oldu o yüzden diyo
Gulce5038 Mavi_- hiç üzülme gercekten çaresiz değilsin su ann seni cok iyi anlıyorum eminim ilaçlarını da düzgünce aldın
Mavi_- whitedream Eddakaya yarını beklicem eğer kanama çoğalmazsa gidip kan veririm pek yerleşme olduğunuda sanmıyorum ama
Bfduam Mavi_- adetin ıkinci günü başlanıyor biliyorum. Tarçın çörek otu ve hakiki bal, ben bunu kullandığımda hamile kalamadım ama yumurtalıkları hissetmiştim etki olarak.