Ftm_75 -ilk-gebelik evet ekmeği bıraktım tamamen ve şekerli tatli kekleri bıraktım tamamen mecbur bırakmam lazımdı yoksa kilo almaya elverişli vücudum var birde çok su tukettiyom yani 2 haftadır sadece 300 gr aldım sayilir
co2041 Meless Hareketleri nasıl hissediyorsunuz ve nerede oluyor benimki de maşallah bu günlerde çok hareketli pıt pıt sürekli ☺️ 20+4
Meless co2041 kuzum değişiyor bir alt karnımda hissediyorum. Bir göbek deliğimin altına vuruyor… Sol tarafada vurduğu oluyor benimki de pıt pıt ama biraz sert pıt pıtlar anlaşılıyor. Eşimin eline vurdu geçen😍
-ilk-gebelik co2041 benimkide 20+4 bu hafta cok netleşti balon patlaması seklinde dediğiniz gibi pıt pıt seklinde özellikle sırt üstüysem daha net hissediyorum
co2041 Meless benim eşim de elini koyuyor hissediyor bazen o kadar güçlü vuruyor ki oğluşum ☺️ bana diyolar ki daha çok küçük dışardan hissedilmez öyle gaz sıkışması bağırsak hareketi falandır o yüzden size sordum demek ki oluyormuş 😄
-ilk-gebelik Ftm_75 oo cok iyiymiş iki haftada 300 gram ben cok yediğimi dusunmuyordum ama demek yiyorum ki alıyorum ben de biraz tatlıları ve ekmeği azaltayıö inşallah kilo alımım yavaşlar
-ilk-gebelik co2041 benim eşim de fark etmişti doktora dedim yok o o değçl romantizminizi boz ak istemem ama maalesef dısardan henüz hissedilmez dedi🤩
Meless co2041 pazar günü ebe bana yaz gün belirleyelim dedi diğer hafta olacak tetanoz aşısı inşallah. Detaylıya girdim canım
co2041 Meless ben de pazartesi detaylıya giricem inşallah sonra da tetanoz aşısı olacak. Detaylıda da hareketli miydi bebişin🤗
Meless -ilk-gebelik yok canım ya bizimkinin arkası dönüktü göstermedi vallahi sadece organlarına ve beynine falan baktı doktor…