Ftm_75 Bizde durum 1 haftadır stabil kızım biraz hareketi düzensiz oldu ve ben 58 ile hamile kaldım suan 70 oldum. Kızım bana göre zayıf kaldı sizde nasıl durumlar
umudunannesiii Ftm_75 21.haftata gire çok fazla kilo almssniz yiyip ictklerinjxe dkkat etmelisiniz Ben 23.haftamdaym 63 den 67 e çıktım ve dktorum dkkat etmem gerektiğini soyledi
Eylulperi Ftm_75 bende 21. Haftadayım 56 ile hamile kaldım 58, 5 kiloyum dikkat ediyorum ama çok kilo almaktan korkuyorum bebek gelişimi iyi dedi doktor bakalım bu haftalardan sonra zaten kilo alınacak diye biliyorum
Busra228 Ftm_75 biz 28+3 olduk 14 kilo aldım maalesef dikkat da etsem harekette çok yapsam alıyorum nedense hiç anlamadığım bi şekilde 😂 yapacak bişey yok doğumdan sonra veririz inşallah 🥰
BRUTAL-BETTY umudunannesiii o bence kişiden kişiye değişiyor ben de 23. Haftadayim 13 kilo aldım. İlk hamileliğim de toplam da 19 kılo almıştım oğlum da 4 kilo doğmuştu.
Ftm_75 umudunannesiii canım hemşirem kişiden kişiye değişir dedi ama genelde zayıf kişiler çok kilo alıyormuş gerçi ekmekte yemiyorum ama yine aliyom
umudunannesiii BRUTAL-BETTY gerçekten mi ya bana doktor çok almisssin karbondrat yeme dedi korkudan smdi herswi yiyemiyorm
-ilk-gebelik BRUTAL-BETTY kimisi baş kısımda kimisi sonradan mı alıyor yani. Benim de kilo artısım 16 haftadan sonra birdrn başladı
Ahsengmz12 Bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Nasıl bir his anlatır mısınız ben şu an 20+1 haftadayım
Cyln_kcblr 21+3 üm 53,5 ile başladım şimdi 59 um. Bebek hareketini 18.haftadan beri hissediyorum ama bu iki gün çok gazla hareketli sizlerde böyle olanınız var mı baya baya vuruyor sürekli sanki dönüp duruyor yerinde ???
-ilk-gebelik Ftm_75 benim 16 ya kadar iki kilo almıstım sonra biranda son on on beş günde 2-2.5 kilo kadar daha almıstım şimdi 21 deyiz
co2041 Meless Hareketleri nasıl hissediyorsunuz ve nerede oluyor benimki de maşallah bu günlerde çok hareketli pıt pıt sürekli ☺️ 20+4