islim-Hasanli6 F_nur 25. Haftada basladi 27. Haftadayim :() genelliklr hergecenin sonundada kusuyorum hic halim kalmadi
a_burcu_bur Euphoria aaa bana da verdi doktorum, mide yanmam var gibi demiştim ama çok rahatsız etmediği için içmeye başlamamıştım. Başlasam mı 🤷🏻♀️ ben içmeden de durabiliyorum, çok rahatsız etmiyo henüz 🤔
Euphoria a_burcu_bur çok rahatsız olmuyorsanız içmeyin ama bir zararı da yok bana her yemekten sonra içebilirsin dedi bende rahatsız oldukca içiyorum sadece
Busra5757 F_nur Arkadaşalar ben ballı ılık süt içiyordum çok faydasını gördüm sizde bi deneyin inşallah etkisini görürsünüz
Esincil F_nur 37. Haftadayım bende de çok fazla oluyor ama kavun ve karpuz yediğimde geçiyor. Birde yatmadan 2 saat önve artık birşey yemiyorum
prensesimbenim_ F_nur 25. haftaya giricem mide yanmalarım aksamları oluyor cogunlukla elma yiyince biraz kesiyor sonra gene tekrarlanıyor başka cözüm bulamadım 20. haftadan baslamıstı benim
Figen03 F_nur bana doktorum lansor verdi aç karna içilen bir ilaç kullaaya başladığımdan beri kalmadı mide yanmam
Ozgesapmaz Bir tatlı kaşığı tahin yada biraz soğuk süt içiyorum başka türlü başa çıkamadım. 1 aydır kavruluyoruz
Babyyyymother F_nur gebeligimin başından beri başladı ve artarak devam ediyor 30 oluyorum çekilmez hala geldi.Soluma yatiyorum biraz hafifliyor 2 yastik kullaniyorum ve rennie duo şurup kullanıyorum 🤷♀️
2prensesannesiiiii F_nur 30 hadta hala devam mafdediyor beni kutu kutu sütler içiyorum salatalıklar yiyorum sonra yine aynı doktora gittim ilaç yazdı
ylzsa Mavilio2 vah kuzum cidden zor 17. Haftadayım anca düzeldim sayılır ama tam degl yinede inş erken gecer senin
Umranari Benım mide yanmasıyla bir bardak soguk süt ile başa cıkablıyom onun dusında hiç bseyın faydasını gormedim
Birkuzucukbeklerken F_nur 23 haftalığım en başından beri hafif hafif yanıyordu ama son 3 haftadır geceleri uyutmuyor rennie tablet verdi doktorum 3 saat felan rahatım sonra tekrar başlıyor🙄
Hfznihal F_nur ben hamile kaldıgım günden beri migde yanması çekiyorm 😔 bir yudum maden suyu içiyorum biraz da olsa rahatlıyorum
vasili21 Ben de 36+3 üm ve başından beri yanma ile mücadele ediyorum ☹️ Ne şurup ne sakız ne de başka bir yöntem fayda ediyor ☹️ Kusuyorum ancak öyle rahatlıyorum ☹️ Az kaldı rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize 🤲
Rabia_0703 F_nur 14+3 haftalık hamileyim çok sık olmasa da hamileliğimin başımdan beni ara ara mide yanmam oluyor en güzel çözüm sodada oldu diyebilirim
mavice Su iç bol bol midenin zorlanacağı şeyler yeme. 36ds başladı 40da doğunca ya kadar malesef devam ediyor. Marul ye akşam 7den sonra yeme sadece su iç.