F_nur Busgktp Benim denemediğim bir sey kalmadi canm geçmiyor benimki maden suyu biraz rahatlatiyor o kadar
idiloska Nejlavrl 3 haftadır böyle, gaviscon da fayda etmedi, hele bu iki gündür felaket, çok teşekkür ederim deneyeyim sakızı
1cocuk1bebekannesi Ağzımda inanılmaz acı bı tat var . Yutkunmak bile midemi bulandiriyo . Kusunca rahatlıyorum 15-20dk sonra tekrar başlıyor aynı şey. Başta naneli sakız iyi geliyodu. Şimdi o da midemi bulandirmaya başladı. İyice bittim. 2. Hamileliğim, ilki hiç böyle değildi .
muallimehanimmom5 1cocuk1bebekannesi siz kaçıncı haftanızdasınız aynı beni tarif etmişsiniz ben 2 hafta tükrüğümü yutamadım elimde tasla gezdim🥴 benim 4. Haftadan 9. Haftaya kadar aynı şekilde kusma bulantı devam etti sonra kusmalar azaldı şimdi 12. Haftadayım kusma yok ama bulantı devam en azından bir şeyler yiyebiliyorum
Aleynanin_annesi34 F_nur ben başlarsan beri çok çektim taa ki 25 haftalık olunca doktora anlattım durumu, şurup işe yaramıyor dedim başka Bi alternatifi var mı? doktorum bana Bi hap yazdı mucize gibi bir kere içtim mde yanmam geçti çok memnun kaldım. Size Önere bilirim tabi sizde doktorunuza danışarak alın. Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşım. 😊
cemre- F_nur ılık süt ve yoğurt mide şurupları kadar etkili mideniz yandığı gibi yoğurt yiyin veya süt için özellikle süt çok iyi geliyor . Yatmadan önce de muhakkak bir bardak ılık süt için . Baharatlı yağlı salçalı yemeklerden uzak durun
Nuris1 F_nurBende 38+4 haftamdayim.Fakat Problem bendede devam ediyor arti yanmalarimin yanisira bulantilarim da oluyor fakat kusma yok.Doktor normal dedi
akdasrabia idiloska arada bende içiyorum canım ama dondurma yesemde yanıyo hamur işi yesemde çözümünü bulamadım 🤦🏻♀️
Gizemarslan 19.haftamiza giriyoruz ilk 3 ay sabahları midem bulandi. Son 1 haftadır gece mide yanmasıyla uyanıyorum
btuban F_nur Dr um renni due şurup ve sabah aç karına bir hap verdi, sürekli kullanmak istemedim. Havuç bana iyi geliyor, günde 1 tüketmeyi deneyebilirsiniz, yandığında yanmayı azaltıyor, bazen yemek yemeden önce tüketiyorum yemek sonrası yanmam azalıyor