Ley565381 Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesinin fiyatı nedir? Saglik ocakları yapıyor mu bu iğneyi? Yoksa özel hastane de ücretli devlet hastanesinde ücretsiz mi yapılıyor?
Dilan2912 Ley565381 canım ben eczaneden almıştım ve gidip hastanenin acil bölümünde vurulmuştum . Türkiye’de ne kadar bilmiyorum ama eşim askeri personel olduğu için kıbrısta 132₺ almıştık
Zehra60muhammed Ley565381 bende bugün olucam canım özelde ben sordum ücretsiz dedi ama sigortalıysan sigorta yoksa 340 tl dedi sağlık ocaklari yapmıyormuş
Fatmaadnz Ley565381 bende özelde yaptırdım ama eczaneden aldım iğneyi ödeme yaptım yanlış hatırlamıyorsam 80 TL gibi bir şeydi acilde vuruldum 🙏🏻
Gmzclb Ley565381 ben özelde yaptırdım hiç para vermedim devletin karşıladığı ilaca para vermeyin hakkınızı arayın
Zehra60muhammed Fatmaadnz canım nasıl birşey bu iğne hani bildiğimiz iğne gibi dimi yan etkisi felan yok bugün olucamda ilk defa
Anneyimm_ Ley565381 ben ilk hamileligimde ücretsiz vurundum ikinci gebeligimde beni başka hastaneye yönlendirdi bir sürü test yapacaklarmış bende anlamadım
Cicek08 Zehra60muhammed merhaba canım . Bu iğneyi ne zaman vuruluyorsunuz ? bizde de kan uyuşmazlığı var ve 28. Haftada yapicaz dedi doktorum. Başka bi doktor da arkadaşıma doğum da vurulacak demiş
Fatmaadnz Zehra60muhammed yok canım hiç bir şekilde rahat ol bana hiç bir yan etkisi olmadı bebeğe de 💜🙏🏻 Allah’ın izniyle içini ferah tut 🙏🏻
Ozlemtpl Kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Haftada vuruluyor önce kan uyuşmazlığı testi yapılıyor sonrada iğne vuruluyor. Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor ben iki hafta önce vuruldum
[silindi] Ozlemtpl hangi hastane acaba ? Benim çevremdeki hiçbir devlet hastanesi karşılamıyor da iki kere özelde vuruldum 150 tl ödedim her seferinde
tacagens kan uyuşmazlığı testi nı yapıyorlar sonuç negatife iğne vurulmuyor pozitif çıkarsa iğne vuruluyor eşinle bnde de kan uyusmalzigi vardı 25 inci haftadayım intercompost mudur nedir o test için kan aldılar negatif cıktı doktorum iğneye gerek duymadı
Ogretmenanne35 Ley565381 2 hafta önce 84 tl ödedik. Mor reçete ile yazdı özeldeki doktorum . Eczanelerde yoktu sipariş ettik akşam servsisibde geldi gidip devlet hastanesinde vuruldum