Hanımlar 36 haftalık erken sezeryan doğuma alındım.post acmistim daha önce şu an çok şükür Iyiz de ben iyi değil gibiyim belki de ilk gebelik sezeryan dogumu olduğundan tekim hastanede eşim de yanımda refakatçı ama erkek işte yapamıyor korkuyor falan ben kalkıyorum hatta hiç uzanmıyorum fazls ,yürüyorum bebeği değiştiriyorum falan uzatmak istemiyorum fazla dikislerim yanıyor içten ve sanki cozulecek gibi doktorum üzerine bişey bırakma nefes alsın dedi yani sargı bezi falan yok duş alıp cikarttim öyle açıkta kaldı ağrıması normalmi bir sorun yaşarmıyım 😬😬😬😟

Smyra- bi bilgim yok ama merak ettiğim biseyi sormak istiyorum neden erken doğum oldu sipinal mi oldunuz nasil gecti ne hissettiniz benimde sezeryan gözüküyor bunlari merak ediyorum açıkçası vaktiniz olursa yanıtlarsaniz sevinirim

Smyra- ilk gün öyle geçiyor duş alınca daha rahatlıyorsun kuzum rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bende 36+2de doğum yapmıştım kızımı 19 aylık oldu bile çok hızlı geçti zaman 🥰

Dnz_yksr tansiyonum hep yükseklerde olduğu için canım hep 15,16 bulurdu 2 gün yatış verdiler sonra da rahim açılmasini beklediler ardından bebeğim öyle gelmek istemeyince acilen sezeryana aldılar spinal nasıl bilmiyorum ama belden uyuşma oldu anestisizi hocası belime iğne vurdu bn korktuğum için biraz ağrıdı ama.o kadar kötü değildi sonra hemem uyuşma oldu ardından 2 ,3 dakika sonra da bebegimin sesini duydum farklı güzel duygular di ,bebegimin sesini duyduktan sonra bana hararet geldi dayanamadım kalkmak istedim 🙊🙈ama.korkulacak bişey yok hiç korkma.bende hep tatlı heyecan vardı bebeğin sesini duyduktan sonra korkmaya başladım ne de olsa kolay noseu değil cidden

LivaveLeyla çok şükür ya rahatladım 😇ALLAH razı olsun bizde şimdilik iyiz ama erken doğduğu için cocuk doktorumuz bir gece gözetim altında olmamızı istedi iyi bakabilirmiyim gibisine iyi bakarsam çıkarirlar bakamazsam 1 hafta daha kalacak böyle gelip süt verecegm😆😆😊😇🙈🙊

Smyra- bol bol yürüyüş yap bakarsın evelallah benim kız 2730 doğdu 2350 gr ile eve geldik annem öyle üzülmüş ki küçücük nasıl bakıcaksın sen diye düşündüm hep diye itiraf etti sonradan hatta 🤣 benim doğumdan sonra evde 3 gün görümcem 2 gün annem kaldı sonrası hep yalnızdım rabbim öyle cesaret veriyor ki elimde top gibi çeviriyordum çocuğu ilk banyosunu annemle beraber yaptırdık diğer bütün banyolarını babasıyla yaptırdık acemilik illa ki olacak ama alışacaksın bol bol emzir stres yapma 💕

Smyra- masaAllah darısı başıma pozitif seyler okuyunca insanin içinde korku pek kalmıyor teşekkür ederim ❤