Bfduam Nejlavrl hatta tüple bile ihtimal yüzde beş dedi Dr. 3 ay sonrada Menepoz olabilirsin, 6 ay sonrada, 1,2 yıl sonrada belli olmuyor dedi. Yumurtalığında rezerv çok çok az dedi. Seninki de bu kadar umutsuz muydu?
Nejlavrl Bfduam banada oyle demislerdi tam zaman vermek cok zor 4 ay derim bir sene olur bir sene derim iki olur dediler bence allahtan umidini kesme verende allah alanda allah doktorlar insanlara bazen umit vermiyorlar ama umit etmeyi birakmamak lazim deneyeceksiniz sabirla
Bfduam Nejlavrl aynı şeyleri söylediler banada, “3 ay sonrada olabilirsin, 6 ay sonrada,1 sene sonrada” dediler. Değerlerini hatırlıyor musun? Ben yazayım. Amh 0,070 Fsh 19 Estradiol 5 den küçük, (bu ay yumurtlamam olmamış) Folikül 2 veya 3 dü, (azdı)
NurEto Elisderen bi tedavi uygulamamışmı benim bi ablama ilaç tedavisi başladılar baska doktora görünsün
Nejlavrl Bfduam hatırlamıyorum ki canim keske hatirlasamda yardımcı olabilsem ben cok doktora gittim sende baska doktorlara gözük mutlaka ama dedigim gibi once kafada bitiyor stres bu iste gercekten onemli surekli cocugum olacakmi olmayacakmi diye iliskiye girdigin amda olay bitiyor düşünmeyeceksin rahat olacaksın zamana bırak esinde sende bunu dusunerek iliskiye girmeyin sana en büyük tavsiyem bu olur
Bfduam Nejlavrl açıkçası tahmin ediyorum dr un diyeceklerini, ama senin gibi ne güzel umut örneklerde var. Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Dr menapoza yakınsın dediğinde kim bilir aklından neler geçmiştir, ya hemen menapoza girersem gibi bir sürü düşünceler.
Nejlavrl Bfduam ağlamaya başlamıştım her doktorun yaninda ağlıyordum ben esim karsima cikana kadar hic bu konuda güçlü değildim olacağına o kadar inaniyorduki onun sayesinde bende inandim sonra en son gittiğim doktorda olmamasi icin bir sebep yok stres yapmayin kendiniz deneyin once dedi iyice umutlandik ve cok sukur oldu
miniginannesi9 Elisderen bı tanidigima da erken menepoz demişlerdi, tüp bebek yaptır acil demislerdi. Doğal yollarla iki çocuğu oldu
Bfduam Nejlavrl var ya o Dr size moral vermiş ki sende o rahatlıkla hamd olsun inanmışsın, o Dr a gitmeseydin ve öncekilerin dediğiyle motiven gitseydi belkide bebişin gelmeyecekti o üzüntüyle. Rabbim sağ salim kucağına aldırsın, bizlerede dua et inş mucize gibi görünen bebekler gelsin.