Esraa54 kendi deneyimimi anlatayım 29 gün önce spinal oldum hastaneye gittiğimde hemen odaya alınmadım hazırlık odasına alındım 8 de hastanede oldum 9 da alacaklardı ameliyata içeriye girdim kıyafetleri cıkardım önlük giydim nst ye bagladılar sonra damar yolu falan filan açıldı sonda takıldı uyuşturulduktan sonra takın dedim orası cok kalabalık hem erkeklerde var rahat edemezsin birşey hissetmicen dediler dedikleri gibi. De hissetmedim neyse sonra aldılar beni ameliyathaneye oturdum ameliyat masasına arkamda anestezi uzmanı önümde vasfını bilmediğim Bi adam omuzlarımdan bastırdı eğri durdum doktorda arkamda sırtımdan kemiklerine baktı neyse iğneti vurdu dediler hemen yat saniyede uyuştu dediler kaldır ayaklarını kaldıramadım tamam dediler basladı lar domunuyorlar hissediyorsun acı hiç yok ne keserken ne dikerken ne bebeği çıkartırken kimileri bebeği çıkartırken bastırıyorlar acıyor dediler ben kızım ağlayana kadar çıktığını anlamadım herşey 1 saat sürdü bebek benden önce odaya alındı 5 dk sonra ben 10 da cıktım 16.30 da yürütmek için geldiler o zaman önlüğü çıkardım gecelik giydim sana tavsiyem şimdiden gaz yapan şeyler yeme içme emin ol doğumdan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın o gaz cok fena yapıyor insanı çıkarmak için yalvaracaksın neskafe al günde 3 tNe içtim hiç bas ağrım olmadı 2si 3ü Bi arada farketmez bol su iç zaten doktorun diyecek günde 5 lt su içmen lazım diye 😂emzirme minderi al derim bana cok yardımı oldı bebeğimi cok rahat üzerine koydum dikiş yerim acımadan emzirdim e bebekten aldım cok memnun kaldım hastaneden sonra da baya kullandım en önemli tavsiyem seni yürütmeye geldikleri zaman kalkınca canın cok yanacak ve kambur duracaksın acısa da elinden geldiğince dik durmaya calış olur mu eşin veya ailenden kim duracaksa yardım etsinler bol bol yürü her kalktığında daha dik durmaya calış birkaç adımdan sonra sende kendini iyi hissedeceksin iyileşme hızına sen bile şaşıracaksın 3 4 günde toparladım kendimi yardımsız herşeyimi yaptım
Yürürken en önemlisi acısa da DİK DUR