Elifaltun minemom sezeryan olcak ona gore 20 gun kaldi dogsada rahatlasam yaa en azindan vucudumu rahat kullanirim 🤭 heyecan elbet var 2. Dogum zaten biliyorum neler yasicagimi o yuzden pek korkmuyorm ama beklemek daha zor geliyor bana
Fatos0660 Elifaltun ilk çocuğunuzu bırakıp doğuma gitmek üzüyor mu sizi de bu duyguyla başa çıkamıyorum 😥
Rabus Fatos0660 evet 5 buçuk yaşında kızım var bensiz hiçbir şekilde kimsede kalmıyor doğumda nolucak çok merak ediyorum ve üzülüyorum 😒
Elifaltun Fatos0660 ikiz ogullarim var 9 yasindalar allahtan biliyorlar herseyi anliyacak yastalar ama genede duaunuyor tabi insan
Sermec27 kadriye25 tam gün vermedi ama 38+2 de alırım dedi canım bir sorun olmazsa 🥰 o da 19 hazirana denk geliyor
kadriye25 minemom benimde son 30 ama sezeryan olacağı için gün almayı bekliyorum pazartesi gidecem inşallah vakit yaklaştıkça heyecan,korku,endişe,şüphe ne ararsan var şuanda
tugbacim Sermec27 merhaba. Sizinle aynı haftadayız. Benim de sezeryaza olacak. Sezeryan gününü nasıl belirliyoruz mesela sizin şimdiden belli olmuş. Neye göre 38+2 diyor doktor? Yarın doktoruma soracağım ama önden size de bi sorayım dedim kafam karıştı😄💐
Sermec27 tugbacim canım aslında benim daha önce ileri hafta kaybım var ben normalde 37 de alır diye düşünmüştüm ama doktorum 38 den önce alamam dedi bugunde kontrolde 38 de alacaksınız dimi dedim 38 i 2 gün geçsin ciğerleri iyi gelişsin dedi doktorum 38+2 de alabilirim dedi tam gün vermedi ama 38+2 olur büyük ihtimal 🥰
Fatos0660 Rabus sizin yine yaşı büyükmüş anlata bilirsiniz ama ben anlatamıyorum 3 yaşında hamileliğin en başından beri korktuğum düşündüğüm şey 😥😥
Rabus Fatos0660 büyük ama anlamıyorki ben sensiz kimsede kalmam diyor kardeşimle be n hastanede kalcak diyorum bende kalcam ona ben bakıcam diyor biraz bilgili allah yardımcımız olsun artik