Enis Ebru_mutlu 36+3 haftalığız bizde 1 haftadır temizlik yapmaya halim yok hep uzanmak istiyorum :) geçen hafta 1 cm açıklık olduğunu öğrendim bekliyoruz bakalım ♡
Aliasafinannesi Nur55 geçen günlerde karnım a kramp giriyordu. Ama artik adet ağrısı gibi ağrılarım arttı. Bebeği tam kasık bölgemde hissediyorum kimildadkca canım yaniyor🙊 çıkacak saniyorum
Nur55 Aliasafinannesi benmde çok kasılmam var bu gece yatamıyorum idrara çok çıkıyorum ama azıcık var bi iki damla ama sanki aşırı derecede gelmiş gibi canımı acıtıyor anlayamadım 🤷♀️
Aliasafinannesi Nur55 ayni durumu yaşıyorum. Lavobadsn geliyorum tekrar gidesim geliyor ama bişey yok aslında. Yatması bile zorlasti
Aliasafinannesi Nur55 benim bebek kımıldadıkça canım.cok yanıyor. Çıkacak gibi oluyor aynı. Donmusmuydu bebeginiz
Nur55 Aliasafinannesi aynen valla normal ki acaba yoksa bizi 40lara kadar bekletmicek mi bebişlerimiz ☺️
Aliasafinannesi Nur55 ben bekleyemiycem o kesin. Haftaya cuma kontrol var. Kilosuna bağlı olarak sezeryana alicam normalde döndü bebeğim
Nur55 Aliasafinannesi benmde salı kontrolüm var benmde sezeryan olma ihtimalim var bakalım salı netleşecek senin çatına baktı mı ki
Aliasafinannesi Berivankeve 30. Haftada döndü benimkisi. Ama bebekten bebeğe değişiyor. Arkadaşımınki 37 de döndü. Normal doğurdu. Ben haftaya cumaya kadar doğurmazsam normal sezeryan olmak zorundayım mesela
Aliasafinannesi Nur55 catima cuma günü bakacak. Önce ultrasonda baktircam kilosu çok cıktı o yüzden sezeryana döndük. Yoksa normal istiyordum. 3.5 u geçtiyse gün alicm
Melikegb Aliasafinannesi cati muayenesi cok fenaymis benimde bugün bakildi beynimden alev cikti resmen
Aliasafinannesi Melikegb benim zaten belli normal doguramiycam hiç çatı muayenesi işlerine girmek istemiyorum ya