midekoruyucu Deletedmom_5 tost perisi mi 😂😂😂 bayıldım bu söyleme 😂😂😂😂 ben şimdi değil sabah 5te kalkıp yiyorum 🤫 benimki domates perisi 😂 ekmek arası yap ye diyor, kırmıyorum onu
Kubrakorkut Deletedmom_5 Canım çok az yağ köy unutum az ztn zeytinyağı varsa zeytinyağı koy ben yağı ne kadar az olursa okdr çıtır olur yanmayacak kdr koysan Yeter
Deletedmom_5 bitanembugram Bende istanbul esenyurttayım uzakmis baya. Geçen haftalarda daha yüksekti şuan daha iyi bütün kış bekledim yemek icin resmen 😐
midekoruyucu Deletedmom_5 😂 aslaaaa 😂 o ne derse o, zeytin de çıkart diyor bazen, arasına peynir filan koyduruyor 😂 hiç üzmüyorum onu hiç
Deletedmom_5 melegim_ve_ben Vallahi geçen sefer ben tost yememek için elma yedim yattım gece açlıktan uyuyamadım rrüyalarıma tostlar girdi 😁
poyrazinannesi3547 6 +5 haftalık hamileyim ama pek bişey yiyemiyorum canım istemiyor 2 öğün yiyorum ilerde değişir sanrm zaten kiloluyum nasıl olcak bilmiyorum
Deletedmom_5 poyrazinannesi3547 Ben 23. Haftaya kadar 1 kilo bile almadan gelmiştim mide bulantısı ve iştahsızlık vardı sonra bir geçti pir geçti mübarek 😁 miden bulanıyorsa havuç çpk iyi geliyor mutlaka dene
Deletedmom_5 bitanembugram ben 1 günde 1 kiloya yakın yiyom beni ishal etmiyo hatta kabızlık problemim var birazcık bile işlemiyo 😁
bitanembugram Deletedmom_5 erik erik dedik son kalan eriği mi de yedirdiniz bana şimdi cumartesi ye kadar erik de yok 😀😀😀
Deletedmom_5 2-prensesannesiii Hamburgerde var tabi unutmuşum 😁 bu akşam yemeğe hamburger yapcaktımda nasip olmadı 😁
poyrazinannesi3547 Deletedmom_5 Maşallah ne ğüzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah valla koku hassasiyeti yüzünden tiksinti oluyor
Deletedmom_5 midekoruyucu aynen öyle valla artık ekmekmi küçülüyor yoksa ben ağır yaşamlar obeziteye doğrumu gidiyorum bilemem 😁
Omerhatice Deletedmom_5 tost yicem bende nasipse 😂😂 2 buçuk yaşında oglum var anne bana sucuklu kaşarlı tost yaparmisin yanında ayranda ver dedi off canim çekti benimde ☺