damlaaltinay umudunannesiii haşlanmış yumurta, iki parmak peynir, açık çay, domates, salatalık, 2 ceviz, 1 dilim tam buğday ekmeği
Leylaalin umudunannesiii peynir zeytin yumurta salatalık domates tereyağ bal bazen kaymak tabi bunlari az az yiyorum
kuzucumoglum umudunannesiii yumurta mutlaka yiyorum domates,salatalık,peynir,zeytin ara sıra menemen kızartma yiyorum 😌
Alya_7 Roka,peynir,kaşar peyniri,zeytin,domates,haşlanmış yumurta ama artık omlet yapıyorum tereyağında pişirip,4 tane ceviz birde süt içiyorum 🤗
Lulemom Normal standart kahvaltı yapıyorum ben. Hiç aksatmadan haşlanmış Yumurta kesin yiyorum. Peynir, zeytin, domates, salatalık kesin yiyorum. Arada biber yiyorum yeşillik yiyorum. Yanında bazen çay bazen de karadut özünü meyvesuyu yapıp içiyorum
umudunannesiii damlaaltinay ben zten domages ve yumurta yemiyorum e sizin yediklerinzfen de geriye bsey kalmıyor 😂
Karanfill Haşlanmış yumurta, tahin pekmez, peynir, zeytin, süt, salatalık domates hergün. bazen tost Menemen kızartma tarzı şeyler de yapıyorum
damlaaltinay umudunannesiii işlenmiş etleri yememen gerekiyor zaten sucuk salak gibi. Ayrıca tavsiyem gebeliğinin erken dönemindesin, gebelik şekerinden muzdarip olmaman için patates, pişmiş havuç, şekerli çay, tatlı gibi şekerli gıdaları azaltman bana kalırsa hiç tüketmemen.
umudunannesiii damlaaltinay haklisinz ama vazgeçemiyorum o tarz şeylerden de ama dünden itibaren dha da dkkat ediyorm havuç saglkli bol bol yemem Grek diye bliyorum ve iki günde bir tane yiyorm zararlı mi
damlaaltinay umudunannesiii zararlı olduğundan değil kuzum özellikle pişmiş havuçta çok şeker var. Dikkatli tüket yeter, çünkü yediklerin 28. Haftadaki şeker yüklemeni etkileyecek. Eğer gebelik şekerin çıkarsa öyle de bir vazgeçmek zorunda kalacaksın ki yavrunun sağlığı için 🤷♀️
Nur8690 umudunannesiii doyuyorum:) ilk başlarda zorlandım ama şimdi midem alıştı. Hamile kalmadan önce o kadar güzel ve çok yerdim ki oooo miss :) hamile kaldım. Bir anda kendimi değiştirdim. Bebegim için beslenir hale geldim
Durubatu 2 tane haslanmis yumurta,peynir, kaşar, salatalik, domates,zeytin,tahinpekmez tam buğday ekmeği,ve çay
umudunannesiii damlaaltinay off off bu hamilelik sürece çok zormuş herkes nasıl bir sürü diguruyor anlamıyorum ben birincide pert oldumm😑😂
damlaaltinay umudunannesiii dikkat et porsiyonlarına yediklerine yeter korkacak bişey yok. 36+5teyim. 59 kilo hamile kaldım, şuan 60.5 kiloyum 😊
Krizantem_ umudunannesiii 1 yada 2 yumurta haşlanmış,omlet çok severim ama hamilelikte canım pek istemiyor nadiren de omlet, peyniri biraz bol yerim beyaz peynir , eski kasar ,zeytin salatalık domates bazen çok az reçel ve bal yiyorum. 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmegi. Cok açsam 2 dilim 😄Ekmegimi zeytinyağına baniyorum soğuk sıkım kendimiz yaptırıyoruz. Canım bu şekilde kahvaltı etmek istemediğinde muzlu çilekli yulaf yiyorum sütle pişirip. Eşim evdeyken yani pazar günleri sucuklu yumurta/menemen/kuymak degisir😄
umudunannesiii Krizantem_ Herkes düzenli besleniyor sorun bende sanjrm 😂ben bazen beş altı dilm ekmek yiyorum tbi isittijca tatlı geliyor 😂