Mercimegimbenim 3 aylık hamileyim, 2-3 gündür çamaşırım ıslanıyor, akıntı şeklinde değil, rengi yok, sadece su dökülmüş gibi ıslak oluyor 😭 başta akıntı olarak ciddiye almadım ama şimdi aklıma takıldı lütfen akıl verin neyin nesi bu ? 😔
Morvy Mercimegimbenim bence akıntıdır o ama içiniz rahat etsin doktora gidin🙏🏻 Hatta eczanelerde duyduğum kadarıyla pedler varmış onunla ne olduğu anlaşılıyormuş
ElvinDeniz Mercimegimbenim korkma akıntı o bnde 12 haftalığım ve çoğu zaman günde 2 defa iç çamaşırı değişiyorum. Islanıyor resmen bazen de beyaz salya gibi oluyor ama çoğu zaman ıslaklık
Thutik Mercimegimbenim enfeksiyon olunca da oluyor benzer bir ıslaklık. Doktorunuza söyleyin mutlaka, alttan muayene ve idrar kültürüne bakarak yönlendiriyorlar genellikle 🙏🏻
Mercimegimbenim nur29 şimdi tekrar değiştirdim iç çamaşırımı bekliyorum bakalım 😔 inşallah bişey olmaz çok korkuyorum
Mercimegimbenim Morvy iç çamaşırımı değiştirdim bekliyorum bakalım 😭 inşallah bişey olmaz, inşallah akıntıdır sadece, teşekkürler yanıtın için canım
Mercimegimbenim ElvinDeniz akıntı vardı sarı gibiydi doktor fitil yazmıştı o azaldı, bu akıntı haricinde birşey ıslak bildiğin, sürekli beyaz çamaşır giyerim, akıntı renk olarak ayrıştırılıyor 😩 ama bilemedim inşallah öyledir dediğin gibi canım
Atesbeyinannesi Mercimegimbenim eczanede testler satılıyor canım bir şey kağıdıydı adı unuttum onu alıp su mu yoksa akıntı mı olduğunu anlayabilirsin canım için rahat eder 🤗
[silindi] Mercimegimbenim ilk aylar aşırı akıntılar olabiliyor ama yine doktorunza söylemekte fayda var tabiki o baktiracaktır kağıtla
EcemUgur01 Mercimegimbenim Akıntı muhtemelen Bende suyum geliyor diye acile gitmiştim aynı şekilde Doktor bana şişe çıkardı suyun gelse böyle gelir diye 😀 Bacaklarından akarmış benimde iç çamaşırım ıslanıyor devamlı 27 haftalığım 🤷rahim açıldıkça olan şeyler bunlar
Gmzclb EcemUgur01 su gelmesi sızıntı şeklindede olur doktorunuz beni şaşırttı suyu gelen biri olarak yazıyorum 🙄
Mercimegimbenim EcemUgur01 ah içimi rahatlattın ya 😌 Allah razı olsun vallahi, aşırı pimpirikliyim, başlarda da kan falan gelmişti o zamandan kalma bi korku 🥰
Thutik Mercimegimbenim benim uzun süre bu şekilde devam etti akıntım, çamaşırlarım gün içerisinde 1 tatlı kaşığı kadar sulu akıntıyla ıslanıyordu. Bekleyince beyaz bir renk alıyorsa ıslaklığın bir kısmı akıntı olma ihtimali yüksek ama emin olmanın en doğru yolu turnusol kağıdı alıp ph ölçümü yapmak ve doktora sormak tabi 😊
058elf Mercimegimbenim doktora git istersen orda test yapıyorlar vajinaya bi alet sokup sıvı alıyolar gelen su mu değil mi diye, eczanelerde de turnusol pedler varmış sanırım onunla da kendin test edebilirsin
Gmzclb Mercimegimbenim inşallah değildir ama burda yazılana göre lütfen hareket etmeyin en yakın zamanda doktora gidin test yapılsın Allah korusun
EcemUgur01 Mercimegimbenim Rica ederim ne demek 🌼 Ama yine sana bir öneride bulunayım , eczanelerde ped gibi birşey var , onu al suyun geliyorsa eğer rengi değişiyormuş Maksat hem tedbirli olursun hemde için rahat eder
Mercimegimbenim Gmzclb Giderim tabi canımda hemen sormak istedim sizlere eşim evde değil, çamaşırımı değiştirdim bekliyorum tekrar olursa acil gideceğim.