Ilkayy Kızlar gece yatmadan fitil kullanıyorum sarı akıntım var diye sabah kalktığımda sapsarı ilac görüyorum. İc camaşarımda ve gün boyu gelmeye devam ediyor normal mi
Rumeysagnc Ilkayy bana da verdi ama ben kullanamadım korktum vajinadan yapılıyor diye hiç cesaret edemedim hala da akıntım devam ediyor inş kullanmasam birşey olmaz
MerveKaya38 Ilkayy hm onu bilmiyorum canım progestansa akıntı yapar diyecektim ben 8 aydır kullanıyorum hep akıntım oluyor fitil den
Burcu_NFUE Ilkayy koyup biraz itiyorsun dimi olması gerektiği gibi bende kullandım progestan o BİLE çok akıyordu normal akması kuzum faydası tabiki oluyodur
Ilkayy Rumeysagnc bende korka korka yaptım ama alışıyor insan 2 gün içinde mecburum. Çocuğum iyi olsun yeterki
Ilkayy Rabiacelebi yok sadece çok yoğun sarı akıntım var heleki yürüdükçe sanki altım sırıl sıklam oluyor
Ilkayy Rumeysagnc yoo hiç acı hissetmiyorum. Afif ıslatıyorum ben hemen Kays’ın diye gidiyor zatn ilk gün biraz zorlandım 2.gün alıştım
Pelinxx Bende kullandım çok normal, hatta doktoruma sormuştum dışarı atıyor diye. O da normal olduğunu söylemişti. Yeterli geliyor zaten,4 gğn kullandım yetti bana