Teacherandmom 9 hafta oldu tam. Mide bulantısı yok fakat canim hiç bisey yemek istemiyor tiksiniyorum resmen herseyden arada karin ağrım var yorgunluk ve uyku hissi de var😔
demirmommm Nilerkanc İştahsızlık , göğüslerde hassasiyet ,kasık ağrıları , akıntı, kokulara hassasiyet , mide bulantısı arada kusma , sinirlilik, alınganlık , duygusallık herşey tavan yapmış durumda.7+2 yim ama ultrasonda 6+1 görünüyor.
poyrazinannesi3547 6+5 iz kızlar bana dua edermisiniz 2 düşük yaptm şimdi hamileyim çok şükür ama korkuyorum pazartesi ilk randevum var meraktan deliriyorum inşallah iyidir kalp atışınıda duyarız görürüz inşallah Rabbim kimseye evlat acısı vermesin ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizide
esrayeen 6+4 Dün ikiz olduklarını öğrendim😳şuan da sadece aşırı halsizlik var ve şimdiden göbeğim çıktı🙃
SeydaErkmen Nilerkanc 8+3 bulantı, göğüs hassasiyeti, sinir inşallah yakın zamanda geçer. Bulantı beni çok kötü yapıyor 😔
Tugba61 Nilerkanc 8+3 her gün sabahları istifra ediyorum gün içinde rahat oluyorum ama. çikolata ve kakaolu herşeyden tiksinen var mı yoksa tek miyim 😂
Elcnbykckr Nilerkanc susuz kalmanın ne gibi bir zararı olabilir cok vicdan yapıyorum 1lt anca suanlık