Nilerkanc 7+2 den bildiriyorum. Çok halsiz bulantıli ve tiksinmeli :( sizde durumlar nasıl ? İnşallah iyisinizdir 😊
Elcnbykckr Nilerkanc 9+2 mide bulantılı ama kusmuyorum çoğu ağır yemekten tiksindim gibi birsey hafif seylerle karnımı doyuruyorum hep mide bulantısı yüzünden su bile içemiyorum zararı varmı bilmiyorum
Mlhameliha Nilerkanc 8+5 yorgun uykulu mide bulantısı duygu değişikliği ve bütün bedenimde ağrı tuhaf hissetme duygusu
Guneyinannesi1 Nilerkanc aşırı yorgun hissediyorum kendimi bide dip köşe temizligi yapiyorum mutfaga girdim çıktım gdri öyle kaldı arada bulantı oluyor bakalım
Nilerkanc Elcnbykckr çok susuz kalmamaya çalışın bence direk suyu icemiyorsaniz tatlandirip.icmeyi deneyebilirsiniz
Nurgungor1_ Sabahları mide bulantısı var ve çok kötü göğüs hassasiyeti parçalanacakmış gibi ağrıyor. Sizin de öyle mi
Happy71 9+1 çok şükür biraz göğüs hassasiyeti ama son birkaç haftaya göre daha az, çabuk yorulma ve biraz alınganlık 😜
Elcnbykckr Nilerkanc susuz kalmanın ne gibi bir zararı olabilir cok vicdan yapıyorum 1lt anca suanlık
Adaa8905 Nilerkanc Korku dolu geçiyor acaba kalp atışını duyabilecek miyim kan pihtilasmam çıktı falan filan işte 😔
Nilerkanc Adaa8905 inşallah duyarsınız iyi dusunyn iyi olsun henüz bende bebeğimi göremedim bekliyorum 😊
Bsra_ayz Adaa8905 benimkide öyle iki kayıptan sonra kızım oldu. Ama ne zorluklarla bir bilsen. Sonra suyun herşeye kadir olduğunu anladım. Her gittiğim doktor ilaçtan önce su dedi bana çok faydası var
Calisananne25 7+5im çok şükür rahat geçiyor bazı sabahlar hafif bulantı oluyor ama öğürmüyorum bile arada halsizlik nadiren kasık ağrısı oluyor şimdilik böyle